ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ


17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012
Νέα εξάμηνη παράταση έδωσε το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής στην προθεσμία για την δήλωση παλαιών γεωτρήσεων και πηγαδιών, η οποία έληγε χθές 17 Δεκεμβρίου 2012.
Παρ' όλο που δεν έχει δημοσιευτεί ακόμα τίποτα επίσημο, η πληροφορία για την παράταση είναι απόλυτα εξακριβωμένη και έγινε γνωστή στις αρμόδιες Υπηρεσίες των Περιφερειών χθες το μεσημέρι, λίγο πριν εκπνεύσει η παλιά προθεσμία.

Το Υπουργείο εξέταζε εδώ και αρκετές ημέρες την πιθανότητα παράτασης, λόγω της σχετικά χαμηλής προσέλευσης των ενδιαφερομένων, αλλά και λόγω των κινητοποιήσεων και καταλήψεων του τελευταίου μήνα σε Περιφέρειες και Δήμους, οι οποίες δημιούργησαν κάποια προβλήματα στη διεκπεραίωση των αιτήσεων.

Εκεί οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται και να κατεβάσουν τόσο τη σχετική ΚΥΑ όσο και υπόδειγμα της αίτησης-δήλωσης.
Σκοπός του Υπουργείου είναι η λεπτομερής καταγραφή όλων των υφιστάμενων γεωτρήσεων, η έκδοση οριστικών αδειών και η δημιουργία Εθνικού Μητρώου Υδρογεωτρήσεων.

http://agrigate.gr/index.php/blog/30-announcements/1816-nea-eksamini-paratasi-gia-tis-diloseis-geotriseon-kai-pigadion
ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Reviewed by RIVER on 6:08 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: