ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Κατασχέσεις Οπωροκηπευτικών στον Πειραιά 

Συγκεκριμένα, κατασχέθηκαν 1.000 κιλά καρπούζια και 80 τεμάχια αγγούρια.Σε κατάσχεση οπωροκηπευτικών από πλανόδιο έμπορο που δεν είχε την προβλεπόμενη άδεια, και τη διάθεσή τους στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας Πειραιά, προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.Συγκεκριμένα, κατασχέθηκαν 1.000 κιλά καρπούζια και 80 τεμάχια αγγούρια.Επίσης, στο πλαίσιο αιφνιδιαστικού ελέγχου στην Κεντρική Λαχαναγορά του Ρέντη, σε δύο ψυκτικές αποθήκες χονδρικού εμπορίου, οι ελεγκτές τροφίμων δέσμευσαν 1.918 κιλά λεμόνια προέλευσης Ιταλίας και 754 κιλά πεπόνια εγχώριας παραγωγής που είχαν εμφανή συμπτώματα σήψης, ακατάλληλων προς κατανάλωση.


Παράλληλα, στο ΣΤ' Τελωνείο Πειραιά δεσμεύθηκαν 1.960 χαρτοκιβώτια συνολικού βάρους 19.600 κιλών, διότι δεν αναγραφόταν στη συσκευασία η χώρα προέλευσης και τα στοιχεία του συσκευαστή. Το παραπάνω προϊόν, η τύχη του οποίου θα κριθεί με την ισχύουσα νομοθεσία, προοριζόταν να παραδοθεί σε ελληνική βιομηχανία, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο παρασκευής παραδοσιακών προϊόντων.
ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Reviewed by RIVER on 10:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: