ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

ΓΕΩΤΕΕ: Το δικαίωμα συνταγογράφησης να το έχουν μόνο Γεωπόνοι....!!! Tragic...!!!!

.....μόνο που ξέχασαν τους Γεωπόνους- Γεωτεχνικούς της Ανώτατης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης ...
ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!

                
ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΕΩΤΕΕ

Με αφορμή τη δημόσια διαβούλευση που βρίσκεται σε εξέλιξη επί του σχεδίου νόμου «Διοικητικά μέτρα, διαδικασίες και κυρώσεις στους τομείς των τροφίμων, των ζωοτροφών και της υγείας και προστασίας των ζώων και λοιπές διατάξεις και αρμοδιότητες του ΥΠΑΑ Τ» που επεξεργάζεται το Υπουργείο σας, στο οποίο περιλαμβάνονται και διατάξεις που αφορούν την συνταγογράφηση των γεωργικών φαρμάκων, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Δ.Σ. του ΓΕΩΤ.Ε.Ε., εξετάζοντας το συγκεκριμένο θέμα στην 9η/30-7-2013 συνεδρίαση του, κατέληξε στα εξής:


  • Να μην υπάρχει κανένα ασυμβίβαστο όσον αφορά τη συνταγογράφηση των γεωργικών φαρμάκων, αυτή να γίνεται από όλους του έχοντες τα προσόντα (πανεπιστημιακό τίτλο), ανεξάρτητα από την όποια άλλη επαγγελματική τους δραστηριότητα.
  • Το δικαίωμα συνταγογράφησης να περιοριστεί αποκλειστικά σε φυσικά πρόσωπα.
  • Το δικαίωμα συνταγογράφησης να το έχουν μόνο γεωπόνοι.
  • Και η σύνταξη και τήρηση του μητρώου συνταγογράφησης να γίνεται από το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. το οποίο, σε συνεργασία με το Υπ.Α.Α.Τ., θα διοργανώσει και τα σεμινάρια επιμόρφωσης των ενδιαφερομένων.
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΑΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Σε όλα τα παραπάνω ισότιμη παρουσία και επαγγελματικά δικαιώματα των Πτυχιούχων Γεωπόνων-Γεωτεχνικών Τριτοβάθμιας Ανώτατης εκπαίδευσης (ΑΤΕΙ) , χωρίς αποκλεισμούς και στρεβλώσεις, επιτέλους πάρτε το απόφαση  ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αποκλείσετε κανένα συνάδελφο Γεωπόνο-Γεωτεχνικό Πτυχιούχο Τεχνολογικής Εκπαίδευσης όσες μεθοδεύσεις και να χρησιμοποιήσετε!!!!


ΓΕΩΤΕΕ: Το δικαίωμα συνταγογράφησης να το έχουν μόνο Γεωπόνοι....!!! Tragic...!!!! Reviewed by RIVER on 5:01 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: