ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Μεγάλη Απάτη η Παγκόσμια Υπερθέρμανση;


....ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ!!!
Για πόσο καιρό ακόμη θα μας κοροϊδεύουν κάποιοι ότι δήθεν οδηγούμαστε σε μη αναστρέψιμη υπερθέρμανση του πλανήτη;Μας λένε πως η γη θερμαίνεται, και πως θα συνεχίσει να θερμαίνεται. Την ίδια ώρα που η Ευρώπη κυριολεκτικά παγώνει.


Με βάση κάποιες υπολογιστικές προβολές, που δείχνουν ότι σε 50-60 χρόνια από σήμερα, ίσως η μέση παγκόσμια θερμοκρασία θα ανέβει περίπου 4ο Κελσίου, κάποιοι επιτήδειοι επιστήμονες προσπαθούν να μας πείσουν ότι θα πρέπει να μειώσουμε τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Υποτίθεται πως αυτό βασίζεται σε επιστημονικά στοιχεία, αλλά στη πραγματικότητα πρόκειται για σαχλαμάρα.

Οι κινδυνολόγοι δεν έχουν ιδέα από διοξείδιο του άνθρακα. Το θεωρούν ως μολυντικό παράγοντα, ενώ χωρίς τη παρουσία του δεν θα μπορούσε να υπάρξει ζωή στο πλανήτη μας.

Το κλίμα της Γης απλώς αλλάζει, όπως ακριβώς συμβαίνει όλα αυτά τα χρόνια. Οι επιστήμονες που εμφανίζονται σε αυτά τα βίντεο κάνουν λόγο για παγκόσμια προπαγάνδα και βομβαρδισμό – εκφοβισμό του κοινού από τα media.

Άλλη μία προπαγάνδα σε βάρος των λαών και προς όφελος των μεγαλοεπιχειρηματιών που στόχο έχουν πάντοτε την αύξηση της κερδοφορίας τους με κάθε τρόπο.

Ο κόσμος όλος θα πρέπει να ξυπνήσει και να αντιδράσει, πριν τα τέρατα της πλεονεξίας μας καταπιούν ολόκληρους.

Μεγάλη Απάτη η Παγκόσμια Υπερθέρμανση; Reviewed by RIVER on 7:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: