ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πρόγραμμα Απασχόλησης για 445 Άνεργους Επιστήμονες – Ποιες Ειδικότητες αφορά

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
Εγκρίθηκε το επιχειρησιακό πρόγραμμα για την απασχόληση 445 άνεργων επιστημόνων, ύψους 2.100.000 ευρώ, που θα εφαρμόσει ο ΟΠΕΚΕΠΕ. Η συμμετοχή τους σε αυτό θα είναι εξάμηνη.Τον εν λόγω πρόγραμμα αφορά επιστήμονες πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης, που είναι εξειδικευμένοι σε αντικείμενα συναφή με τον αγροτικό χώρο. Αυτό απευθύνεται σε γεωτεχνικούς- δασολόγους, γεωπόνους, κτηνιάτρους- τοπογράφους μηχανικούς και οικονομολόγους, οι οποίοι θα προσληφθούν στον Οργανισμό με κριτήρια ΑΣΕΠ.

Οι μετέχοντες στο πρόγραμμα θα ασκηθούν σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, σε διοικητικές και ελεγκτικές διαδικασίες που εφαρμόζονται από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Για την εξάμηνη συμμετοχή τους προβλέπεται επίδομα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας, ύψους 4.285 ευρώ συμπεριλαμβανομένων των κρατήσεων για ασφαλιστική κάλυψη και επαγγελματικού κινδύνου. Οι άνεργοι επιστήμονες, οι οποίοι θα τοποθετηθούν σε εξειδικευμένες θέσεις, θα πιστοποιηθούν για την εργασιακή εμπειρία που θα αποκτήσουν.

Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στη δράση θα δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ (http://www.opekepe.gr) όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους.

Πηγή: Βήμα


ΟΠΕΚΕΠΕ: Πρόγραμμα Απασχόλησης για 445 Άνεργους Επιστήμονες – Ποιες Ειδικότητες αφορά Reviewed by RIVER on 7:46 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: