ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Δήμος Αγιάς: 50 Ωφελούμενοι από το Τοπικό Σχέδιο Απασχόλησης


ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
Μέχρι τις 31 Οκτωβρίου μπορούν να υποβάλουν οι ενδιαφερόμενοι τις αιτήσεις τους για το τοπικό σχέδιο απασχόλησης του Δήμου Αγιάς, το οποίο προσαρμοσμένο στις ανάγκες εργασίας του Δήμου, βρίσκεται ήδη σε ισχύ και είναι ανοιχτό σε ενδιαφερόμενους αγρότες, ανέργους και νέους επιστήμονες.

Οι ωφελούμενοι της παρέμβασης αυτής για την προώθηση της απασχόλησης εκτιμώνται σε 50 άτομα. Συγκεκριμένα πρόκειται για:
15 ανέργους που θα δημιουργήσουν τη δική τους μικροεπιχείρηση
15 ανέργους που θα απασχοληθούν σε εξαρτημένη εργασία
10 ανέργους που θα συστήσουν κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση για παραγωγή και διάθεση τοπικών παραδοσιακών προϊόντων σε συνδυασμό με τον αγροτουρισμό
5 νέους επιστήμονες ως 34 ετών
5 αγρότες που επιθυμούν να επεκτείνουν τις επιχειρηματικές – αγροτικές τους δραστηριότητες.

Μετά την υποβολή αιτήσεων, με όλα τα δικαιολογητικά που προβλέπονται, και την αξιολόγηση αυτών από τους υπευθύνους φορείς που συγκροτούν την «Αναπτυξιακή Σύμπραξη» – και εφόσον συγκεντρωθεί ο αναγκαίος αριθμός συμμετοχών όπως προαναφέρθηκε – θα ακολουθήσει πρόγραμμα κατάρτισης ανά αντικείμενο. Στη συνέχεια οι ωφελούμενοι θα προωθηθούν στην απασχόληση αναλόγως με τις γραπτές αιτήσεις που υπέβαλαν.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα της Σύμπραξης 2106743835, 2106141802, αλλά και στο δημαρχείο Αγιάς 2494350100.

www.aftodioikisi.gr
Δήμος Αγιάς: 50 Ωφελούμενοι από το Τοπικό Σχέδιο Απασχόλησης Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 3:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: