ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

ΟΑΕΔ- Κοινωφελής Εργασία : Θα προσληφθεί μόλις ένας στους δέκα !!!


ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

Μόλις ένας στους δέκα από τους 100.000 που υπέβαλαν ηλεκτρονικά αίτηση να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) για 10.000 πεντάμηνες θέσεις απασχόλησης κοινωφελούς εργασίας σε δήμους και περιφέρειες, θα προσληφθεί.

Αυτό προκύπτει από τα συνολικά στοιχεία των αιτήσεων που κατατέθηκαν μέχρι την περασμένη Παρασκευή, οπότε και ολοκληρώθηκε η σχετική διαδικασία.

Η επιλογή των δικαιούχων θα γίνει με σύστημα μοριοδότησης και Στόχος της διοίκησης του Οργανισμού είναι να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία έως το τέλος του τρέχοντος μήνα, για να τοποθετηθούν οι δικαιούχοι στις δουλειές τους, το αργότερο έως τις 5 Νοεμβρίου.

Το πρόγραμμα αφορά ανέργους που είναι τελειόφοιτοι υποχρεωτικής εκπαίδευσης (ΥΕ) και οι αποδοχές είναι 427 ευρώ για ανέργους κάτω των 25 ετών, και 490 ευρώ για ανέργους άνω των 25 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι το επόμενο δεκαήμερο ο ΟΑΕΔ αναμένεται να προκηρύξει άλλες 30.000 θέσεις απασχόλησης για ανέργους κατηγορίας δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (ΔΕ), αλλά και κατόχους πτυχίου τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΠΕ).

www.autodioikisi.gr
ΟΑΕΔ- Κοινωφελής Εργασία : Θα προσληφθεί μόλις ένας στους δέκα !!! Reviewed by RIVER on 7:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: