ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων: 550 Εκατ.Eυρώ σε Mικρομεσαίες Eπιχειρήσεις


ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Στη σύναψη συμφωνιών συνολικού ύψους 550 εκ. ευρώ για τη χρηματοδότηση έργων σε αυτοκινητοδρόμους, υποδομές τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης, καθώς και μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα θα προχωρήσει η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ), τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου στην Αθήνα.


Αφορμή είναι η πραγματοποίηση για πρώτη φορά στη χώρα μας, στις 11 και 12 Νοεμβρίου, της συνάντησης της Διευθύνουσας Επιτροπής της ΕΤΕπ ενόψει της ελληνικής προεδρίας της ΕΕ από την 1η Ιανουαρίου 2014.

Στη διάρκεια της παραμονής της στην Αθήνα, η Διευθύνουσα Επιτροπή της ΕΤΕπ θα έχει σειρά επαφών με την ελληνική κυβέρνηση και θα επισκεφθεί έργα που έχουν χρηματοδοτηθεί από την ΕΤΕΠ.

Στην εκδήλωση της 11ης Νοεμβρίου, παρουσία του πρόεδρου της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων Βέρνερ Χόγιερ, με θέμα «προώθηση ανάπτυξης και απασχόλησης» για την υπογραφή συμφωνιών συνολικού ύψους 550 εκατ. ευρώ, θα απευθύνουν χαιρετισμούς ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστής Χατζηδάκης, και ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Επίσης ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, πρόεδρος Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων, εκπρόσωπος από την Alpha Bank και ο Ιωάννης Λεμπιδάκης, πρόεδρος Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας.

www.aftodioikisi.gr
Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων: 550 Εκατ.Eυρώ σε Mικρομεσαίες Eπιχειρήσεις Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 10:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: