ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

H Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου & το Επιμελητήριο Κυκλάδων διοργανώνουν Ημερίδα με τίτλο: Βιολογικές Καλλιέργειες & Αρωματικά Φυτά στις Κυκλάδες

Σε συνέχεια υλοποίησης σειράς σχετικών προγραμμάτων κατάρτισης ενηλίκων στα νησιά των Κυκλάδων το 2013 η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Επιμελητήριο Κυκλάδων διοργανώνουν Ημερίδα με τίτλο: Βιολογικές Καλλιέργειες - Αρωματικά Φυτά στις Κυκλάδες. Οι «σπόροι» που φυτευτήκαν & προτάσεις για να «καλλιεργήσουμε» το μέλλον.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου, 17:00 - 21:30 στη Συνεδριακή Αίθουσα Επιμελητηρίου Κυκλάδων, Ερμούπολη - Σύρος & στα τοπικά γραφεία του Επιμελητηρίου στα νησιά Πάρος, Νάξος, Μύκονος, Σαντορίνη, Μήλος, Τήνος, Άνδρος καθώς και στην Αμοργό (μέσω τηλεδιάσκεψης).

Κύριος στόχος της Ημερίδας είναι η παρουσίαση των εμπειριών των εκπαιδευομένων και των πρωτοβουλιών συστάσεως ομάδων ανάπτυξης σχετικών δραστηριοτήτων στα νησιά των Κυκλάδων καθώς και η ανάπτυξη διαλόγου και προτάσεων για μελλοντικές πρωτοβουλίες και ενέργειες και υποστήριξης αυτών.

Δείτε εδώ το Αναλυτικό Πρόγραμμα της Ημερίδας.

www.agrocapital.gr
H Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου & το Επιμελητήριο Κυκλάδων διοργανώνουν Ημερίδα με τίτλο: Βιολογικές Καλλιέργειες & Αρωματικά Φυτά στις Κυκλάδες Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 3:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: