Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Οι Πέντε τροφές-ασπίδα κατά της γήρανσης του δέρματος


ΥΓΕΙΑ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Πέντε τροφές-ασπίδα κατά της γήρανσης του δέρματος [λίστα]


Πέρα από τις κρέμες και τις διαφόρων ειδών θεραπείες που υπόσχονται στις γυναίκες την αιώνια νεότητα, υπάρχουν κάποιες τροφές με μεγάλη αντιοξειδωτική δράση που έχουν αντιγηραντική δράση.
Σύμφωνα με το σύστημα ORAC που δημιούργησε το University of Boston και μετράει την αντιοξειδωτική δράση των τροφών, οι 5.000 μονάδες ORAC την ημέρα είναι η απαραίτητη πρόσληψη που χρειάζεσαι για υγιές σώμα και δέρμα.

Τα 5 τρόφιμα με την περισσότερη συγκέντρωση μονάδων ORAC, ανά 100 γρ. τροφής είναι :
Μαύρη σοκολάτα:20.816 μονάδες
Φουντούκια: 13.841 μονάδες
Φακές:7.882 μονάδες
Μούρα: 5.904
Πορτοκάλια: 2.103


www.iefimerida.gr
Οι Πέντε τροφές-ασπίδα κατά της γήρανσης του δέρματος Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 10:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Γεωπόνος Τ.Ε. ''Τεχνολόγος'' © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme, Installed By Bloggertips

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.