ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Θεσσαλονίκη: Στο 2ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Νέων Αγροτών ο «Καλύτερος Έλληνας Νέος Αγρότης 2013»

Ευρωπαϊκό Συνέδριο Νέων Αγροτών


O Χρήστος Παναγιωτίδης από το Δήμο Βόλβης θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας την Τετάρτη στο 2ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Νέων Αγροτών, στις Βρυξέλλες. Ο κ. Παναγιωτίδης αναδείχθηκε πρόσφατα«Καλύτερος Έλληνας Νέος Αγρότης 2013», και θα διεκδικήσει τον τίτλο του καλύτερου νέου ευρωπαίου αγρότη για το 2013.

Με αφορμή την υποψηφιότητα αυτή, ο Δήμος Βόλβης γνωστοποιεί ότι πρόκειται να τιμήσει τον κ. Παναγιωτίδη στο πλαίσιο ημερίδας για τους νέους αγρότες, στην οποία ο καλύτερος νέος αγρότης του 2013, θα μεταλαμπαδεύσει τις πολύτιμες εμπειρίες του και σε άλλους νέους συναδέλφους του.

Επιπλέον, σχεδιάζεται η δημιουργία ειδικής υπηρεσίας ενίσχυσης αγροτών, υποστηρίζοντας τις προσπάθειες του αγροτικού πληθυσμού για την προώθηση των αγροτικών προϊόντων τόσο στην εγχώρια όσο και στη σερβική αγορά, μέσω της συνεργασίας που πρόσφατα ενεργοποιήθηκε με το Δήμο του Κρούσεβατς.

aftodioikisi
Θεσσαλονίκη: Στο 2ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Νέων Αγροτών ο «Καλύτερος Έλληνας Νέος Αγρότης 2013» Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 11:30 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: