ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου ανοίγει τις πύλες της στο κοινό η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2014

banner img4

Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου ανοίγει τις πύλες της στο κοινό η πρώτη έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ, που θα φιλοξενηθεί έως τις 27 Ιανουαρίου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα τελέσει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Καθηγητής Αθανάσιος Τσαφταρής. Θα παρευρίσκονται επίσης ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κος Αθανάσιος Γιακαλής, η Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης κα Θεανώ Βρέντζου, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κος Πάνος Λειβαδάς.

Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ με θέμα Τρόφιμα - Ποτά - Παραδοσιακές Γεύσεις, θα φέρει κοντά στο καταναλωτικό κοινό πάνω από 150 γνωστές και άγνωστες εταιρίες και επαγγελματίες που ασχολούνται με την παραγωγή και εμπορία τροφίμων και ποτών.
Πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014
10:00 Έναρξη Έκθεσης
12.00 με 14.00 «Πίνουμε Ελλάδα». Ο bartender Κ. Μπάσης κερνά ρακόμελο με ξηρό πάγο
12.00 με 14.30 «Μαγειρεύουμε Ελλάδα». Το Chef Club Κρήτης μαζί με μαθητές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ μαγειρεύουν παραδοσιακές συνταγές από την Κρήτη
15.00 με 16.30 «Μαγειρεύουμε Ελλάδα». Η Chef Έφη Γιαλούση μαζί με μαθητές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ μαγειρεύει παραδοσιακές συνταγές από τη Μυτιλήνη
15.00 με 17.00 «Πίνουμε Ελλάδα». Ο bartender Κ. Μπάσης κερνά Ιπποκράτειο Οίνο
17.00 «Μαγειρεύουμε Ελλάδα». Ο Chef Λευτέρης Λαζάρου και το Chef Club Κρήτης μαζί με τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ μαγειρεύουν παραδοσιακές συνταγές για τα εγκαίνια της ΕΞΠΟΤΡΟΦ
18.00 με 20.00 «Πίνουμε Ελλάδα». Ο bartender Κ. Μπάσης κερνά ελληνικά κοκτέιλ ΜΗΛΑΝΕΛΑ και ΠΕΦΤΑΣΤΕΡΙ
18.00 «Εγκαίνια». Τα εγκαίνια της ΕΞΠΟΤΡΟΦ θα τελέσει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιος Τσαφταρής.
Θα παρευρίσκονται επίσης ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κος Αθανάσιος Γιακαλής, η Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης κα Θεανώ Βρέντζου, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κος Πάνος Λειβαδάς
20.00 Λήξη 1ης ημέρας της έκθεσης

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014
10:00 Έναρξη 2ης ημέρας της έκθεσης
10.00 με 16.00 Ελληνορωσικό Συμπόσιο
11.00 με 12.30 «Μαγειρεύουμε Ελλάδα». Μαγειρική απο το Chef Λευτέρη Λαζάρου
12.00 με 14.00 «Πίνουμε Ελλάδα». Ο bartender Κ. Μπάσης κερνά ρακόμελο με ξηρό πάγο
15.00 με 17.00 «Πίνουμε Ελλάδα». Ο bartender Κ. Μπάσης κερνά Ιπποκράτειο Οίνο
16.30 - 17.30 «Μαγειρεύουμε Ελλάδα». Ο Chef Ν. Γιαννουλάς μαγειρεύει παραδοσιακές συνταγές από τη Λήμνο μαζί με μαθητές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ
18.00 «Μαγειρεύουμε Ελλάδα». Ο Chef Λευτέρης Λαζάρου μαγειρεύει παραδοσιακές συνταγές μαζί με μαθητές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ
18.00 με 20.00 «Πίνουμε Ελλάδα». Ο bartender Κ. Μπάσης κερνά ελληνικά κοκτέιλ ΜΗΛΑΝΕΛΑ και ΠΕΦΤΑΣΤΕΡΙ
19.00 «Χορεύουμε Ελλάδα». Όλοι οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν και να ψυχαγωγηθούν στη μοναδική εκδήλωση «Χορεύουμε Ελλάδα» με ζωντανή ορχήστρα.
Οι σχολές χορού Χορόπολις & Ερωτόκριτος χορεύουν παραδοσιακούς χορούς από τη Νάξο, την Κρήτη, την Ανατολική Ρωμυλία και η Ένωση Ηπειρωτών Βύρωνα χορεύει χορούς από την Ήπειρο
20.00 Λήξη 2ης ημέρας της έκθεσης

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014
10:00 Έναρξη 3ης ημέρας της έκθεσης
10.15 με 11.15 ΟΜΙΛΙΑ με θέμα «Logistics τροφίμων και ποτών. Το σήμερα και το αύριο» του Logistics manager της Sarmed Μ.Σιαφλά
11.00 με 13.30. Το Chef Club Κρήτης μαζί με μαθητές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ μαγειρεύουν παραδοσιακές συνταγές από την Κρήτη
11.30 με 13.15 ΟΜΙΛΙΑ με θέμα «Εστιατορικό Marketing και Management» από το estiatoria.gr
12.00 με 14.00 «Πίνουμε Ελλάδα». Ο bartender Κ. Μπάσης κερνά ρακόμελο με ξηρό πάγο
13.30 με 14.00 ΟΜΙΛΙΑ με θέμα «Βγείτε από την κρίση γρηγορότερα…8 σωστές κινήσεις για μία παράλογη οικονομία» Ομιλητής Ν.Ζεϊμπέκης
14.00 με 16.00 «Μαγειρεύουμε Ελλάδα». Ο Chef Χ. Ξεροβασίλας μαγειρεύει παραδοσιακές συνταγές από τη Μάνη μαζί με μαθητές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ
14.15 με 15.00 Χαιρετισμός του Προέδρου του Συνδέσμου Ελλήνων Εισαγωγέων Τροφίμων και Ποτών Εξωτερικού (Σ.ΕΛ.Ε.ΤΡΟ.Π.Ε.)
15.00 με 17.00 «Πίνουμε Ελλάδα». Ο bartender Κ. Μπάσης κερνά Ιπποκράτειο Οίνο.
16.30 – 17.30 «Μαγειρεύουμε Ελλάδα». O Chef Ν. Γιαννουλάς μαγειρεύει παραδοσιακές συνταγές από τη Λήμνο μαζί με μαθητές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ.
18.00 με 20.00 «Πίνουμε Ελλάδα». Ο bartender Κ. Μπάσης κερνά ελληνικά κοκτέιλ ΜΗΛΑΝΕΛΑ και ΠΕΦΤΑΣΤΕΡΙ
18.00 «Μαγειρεύουμε Ελλάδα». Μαγειρική απο το Chef Λευτέρη Λαζάρου. 20.00 Λήξη 3ης ημέρας της έκθεσης

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014
11:00 Έναρξη 4ης ημέρας της έκθεσης
18.00 Λήξη της έκθεσης

Δείτε επιπλέον πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Έκθεσης

agrotypos
Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου ανοίγει τις πύλες της στο κοινό η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2014 Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 11:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: