ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Ημερίδα της ΠΑΣΕΓΕΣ και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στη Λιβαδειά για την ΚΑΠ


ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΠ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΗμερομηνία Έναρξης:Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014
Ώρα Έναρξης:10:00
Τοποθεσία:Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας
Διεύθυνση:Λειβαδιά
Κατηγορία:Ημερίδα
Ημερομηνία Λήξης:Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014
Ώρα Λήξης:13:30

Ημερίδα συνδιοργανώνει η ΠΑΣΕΓΕΣ με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στις 23 Ιανουαρίου 2014, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας στη Λιβαδειά, με θέμα «Η μεταρρύθμιση της ΚΑΠ στη νέα Προγραμματική Περίοδο 2014-2020».
Η Ημερίδα αυτή διεξάγεται στα πλαίσια του Προγράμματος «Προωθώντας Στόχους της Αγροτικής Κοινωνίας» που υλοποιείται με συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την «Στήριξη δράσεων ενημέρωσης σχετικά με την Κοινή Γεωργική Πολιτική (ΚΓΠ) - Υλοποίηση δράσεων ενημέρωσης», στο πλαίσιο της ενημέρωσης των κρατών-μελών της ΕΕ σχετικά με την Κοινή Αγροτική Πολιτική της επόμενης Προγραμματικής Περιόδου.

Η ΠΑΣΕΓΕΣ έχει αναλάβει την ευρύτερη δυνατή ενημέρωση σε σχέση με τις αποφάσεις και τις εφαρμογές της πολιτικής αυτής στη χώρα μας και η Ημερίδα που συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στη Λιβαδειά θα αποτελέσει σημαντική συνεισφορά στις δράσεις του προγράμματος αυτού.

Σημειώνεται ότι στην Ημερίδα αυτή εισήγηση θα παρουσιάσουν οι κ.κ. Γιάννης Κολυβάς, Προϊστάμενος του Γραφείου Βρυξελλών της ΠΑΣΕΓΕΣ, Τάκης Πεβερέτος, Μέλος Δ.Σ. της ΠΑΣΕΓΕΣ και Πρόεδρος του ΣΕΚ και Μιχάλης Σμύρης Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της ΠΑΣΕΓΕΣ, για να αναλύσουν τις εξελίξεις και τις προοπτικές της ΚΑΠ της νέας Προγραμματικής Περιόδου.

Στην εκδήλωση αυτή αναμένεται να παραβρεθούν εκπρόσωποι αγροτικών συνεταιριστικών οργανώσεων και φορέων του αγροτικού χώρου ευρύτερα, Βουλευτές, μέλη Επιμελητηρίων, Εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Πανεπιστημίων, Δημοσιογράφοι κ.α.

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα Ημερίδας

epixeiro
Ημερίδα της ΠΑΣΕΓΕΣ και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στη Λιβαδειά για την ΚΑΠ Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 7:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: