ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Η Γεωργία, η ζωή μας, οι ρίζες μας !!!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ


Οι γεωργοί της Ευρώπης διαδραματίζουν ουσιαστικό ρόλο στην οικονομία και την κοινωνία μας. Εξασφαλίζουν σε περισσότερους από 500 εκατομμύρια πολίτες της ΕΕ μια αξιόπιστη προμήθεια υγιεινών και ασφαλών τροφίμων σε προσιτές τιμές. Προστατεύουν το περιβάλλον και κρατούν τις αγροτικές περιοχές ζωντανές.Η ΕΕ θεωρεί απαραίτητο να προστατευθεί το μέλλον της γεωργίας και της αγροτικής ζωής στην Ευρώπη.
Η Κοινή Γεωργική Πολιτική θεσπίστηκε το 1962 για να υποστηριχθεί η παροχή των δημόσιων αγαθών. Η πολιτική αυτή εξελίχθηκε και αντιμετωπίζει τις παγκόσμιες προκλήσεις.Τον Ιούνιο του 2013, τα θεσμικά όργανα της ΕΕ συμφώνησαν έναν νέο προσανατολισμό της ΚΓΠ.

Η τελευταία μεταρρύθμιση έχει στόχο να βοηθήσει τους γεωργούς να εγγυηθούν τη μακροπρόθεσμη προμήθεια ποιοτικών τροφίμων, να καταστήσουν τον γεωργικό τομέα πιο αειφόρο, και να διατηρήσουν την ποικιλομορφία της υπαίθρου, των παραδόσεων και των γεωργικών πρακτικών της Ευρώπης.Με ένα ιδιαιτέρως καλαίσθητο βίντεο, η ΕΕ στέλνει το μήνυμα ότι με την Κοινή Γεωργική Πολιτική μεριμνά για τις ρίζες μας.Η ζωή μας, οι ρίζες μας00:46


Play


Current Time0:00


/


Duration Time0:00


Loaded: 0%


Progress: 0%


00:00


Fullscreen

00:00


Mute


Loading

nooz
Η Γεωργία, η ζωή μας, οι ρίζες μας !!! Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 3:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: