ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Eκλεψαν 5 τόνους ανακυκλώσιμα υλικά από μπλε κάδους !!!


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Μέσα σε τεράστιους σάκους που έφτιαξαν από κουβέρτες και… παπλώματα έκρυβαν περισσότερους από πέντε τόνους κλεμμένων υλικών ανακύκλωσης οι αλλοδαποί «πειρατές των μπλε κάδων», όπως προέκυψε μετά από νέα επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Ελληνικής Αστυνομίας, σε υπόγειο διαμέρισμα, στην οδό Μητροπούλου 20.

Κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε παρουσία της Εισαγγελικής Αρχής εντός του υπόγειου διαμερίσματος όπου διέμεναν αλλοδαποί πολίτες (Βούλγαροι Ρομά), βρέθηκαν συσκευασμένα μέσα ειδικά ραμμένες κουβέρτες μεγάλες ποσότητες από ανακυκλώσιμα υλικά και πλήθος άλλων αντικειμένων (ρούχα, παπούτσια κλπ). Επιπλέον, όπως προέκυψε το διαμέρισμα είχε μετατραπεί σε εστία μόλυνσης ενώ οι συνθήκες διαβίωσης των ενοίκων ήταν απαράδεκτες, αποτελώντας άμεσο κίνδυνο για την δημόσια υγεία.

Ειδικό συνεργείο του δήμου Θεσσαλονίκης προχώρησε στη γενική καθαριότητα των χώρων και στην απομάκρυνση όλων των υλικών Στη συνέχεια έγινε αξιολόγηση των ανακυκλώσιμων υλικών προκειμένου να οδηγηθούν προς ανακύκλωση, ενώ τα υπόλοιπα υλικά -συνολικά πέντε τόνοι- καταστράφηκαν στο σπαστήρα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

ethnos
Eκλεψαν 5 τόνους ανακυκλώσιμα υλικά από μπλε κάδους !!! Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 11:30 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: