ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ: ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΒΑΝ ....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ!!!

Καλό καλοκαίρι για την αξιολόγηση δημοσίων υπαλλήλων...
Νέα παράταση μέχρι τα τέλη Αυγούστου


Νέα παράταση δόθηκε από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης για την αξιολόγηση των ουσιαστικών προσόντων του προσωπικού των δημοσίων υπηρεσιών και των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου, καθώς και των υπαλλήλων στους ΟΤΑ α' και β' βαθμού (παρότι είχε, ήδη, δοθεί εκτεταμένη παράταση, λόγω των επικείμενων περιφερειακών και δημοτικών εκλογών και των ευρωεκλογών).
Ετσι, σύμφωνα με την εγκύκλιο του υπουργείου, οι σχετικές προθεσμίες για τη σύνταξη εκθέσεων αξιολόγησης έτους 2013 για όλους τους παραπάνω φορείς διαμορφώνονται ως εξής:
  • Η σχετική απόφαση επιμερισμού των ποσοστών ανά κλίμακα βαθμολόγησης θα πρέπει να έχει εκδοθεί έως τις 30 Ιουνίου 2014.
  • Η αυτοαξιολόγηση των υπαλλήλων θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί έως τις 15 Ιουλίου 2014.
  • Η εισήγηση για την αξιολόγηση των υπαλλήλων θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί από τους εισηγητές έως τις 31 Ιουλίου 2014.
  • Οι εκθέσεις αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων θα πρέπει να έχουν συνταχθεί από τους αξιολογητές έως την 29η Αυγούστου 2014.
Τέλος, σημειώνεται ότι με το πέρας της ως άνω καταληκτικής προθεσμίας σύνταξης των εκθέσεων αξιολόγησης και το αργότερο μέχρι 30/9/2014 παρακαλούνται τα υπουργεία να συγκεντρώσουν για το σύνολο των φορέων που υπάγονται ή εποπτεύονται από αυτά, στατιστικά στοιχεία σχετικά με τις ενέργειες, στις οποίες προέβησαν για την εφαρμογή των σχετικών διατάξεων για την αξιολόγηση του προσωπικού.

Πηγή: Καλό καλοκαίρι για την αξιολόγηση δημοσίων υπαλλήλων: Νέα παράταση μέχρι τα τέλη Αυγούστου | Ειδήσεις και νέα με άποψη http://www.iefimerida.gr/node/154626#ixzz31cc6K8gU
ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ: ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΒΑΝ ....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ!!! Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 7:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: