ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Αποκάλυψη: Ποιος θα είναι ο νέος υπουργός Αγροτικής ΑνάπτυξηςΌλοι εδώ και μέρες θεωρούσαν ότι ο προαναγγελθείς ανασχηματισμός κινείται γύρω από το πρόσωπο του Γιάννη Στουρνάρα .
Οι αλλαγές όμως φαίνεται να ξεκίνησαν από τον ΓΓ Δημοσίων Εσόδων που θεωρητικά είχε και πενταετή θητεία . Δυστυχώς για τον ίδιο , το επίπεδο επικοινωνίας με τον Πρωθυπουργό δεν βρέθηκε ποτέ σε ικανοποιητικό σημείο . Επειδή επίσης η θέση αυτή συνδέεται άμεσα με την εικόνα της Κυβέρνησης και της Οικονομίας στην καθημερινότητα των πολιτών φαίνεται να προκρίνεται η επιλογή πολιτικού προσώπου και μάλιστα της απολύτου εμπιστοσύνης του Αντώνη Σαμαρά.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες την θέση θα πάρει ο Θανάσης Σκορδάς . Οι κινήσεις που θα γίνουν σε αυτόν τον ανασχηματισμό φαίνεται να είναι κοσμογονικές . Οι πληροφορίες που έχουμε στην διάθεσή μας , κι αυτές με το σταγονόμετρο μιλούν για μικρή αύξηση συμμετοχής του ΠΑΣΟΚ αλλά και για αλλαγές μεταξύ των υπουργείων που κάθε κόμμα εκπροσωπείται σε αυτήν την κυβέρνηση . Οι πρώτες ενδείξεις που έχουμε λένε :

Ο Τσαυτάρης στο Υπουργείο Παιδείας με υφυπουργούς από την ΝΔ , Ο Λοβέρδος στο Αγροτικής Ανάπτυξης με υφυπουργό τον Λεονταρίδη , ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο Υπουργείο Πολιτισμού και η Άννα Καραμανλή στο Υφυπουργείο Αθλητισμού .

Η αναζήτηση νέων πληροφοριών συνεχίζεται .

Ο παρατηρητικός

Αποκάλυψη: Ποιος θα είναι ο νέος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Reviewed by avs-tri on 2:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: