ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ - Επαναπροσδιορισμός των βοσκοτόπων από το 2015


Παράλληλα με την διαβεβαίωση πως γίνονται σοβαρές προσπάθειες για την οργάνωση των βοσκοτόπων, τόσο ως προς την αύξηση της βοσκοϊκανότητας, όσο και ως προς την αύξηση των εκταρίων, ο Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Δ. Μελάς, ανέφερε πως από το 2015 θα γίνει νέα κατανομή δικαιωμάτων ενιαίας ενίσχυσης στους κτηνοτρόφους, αφού αποτιμηθούν πλήρως οι βοσκότοποι που θα υπάρχουν.

Η παραπάνω αναφορά του κ. Μελά έγινε την Τετάρτη, 24 Ιουλίου, ενώπιον των μελών της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, κατά την διάρκεια συζήτησης για την εφαρμογή της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής στην χώρα μας για το διάστημα 2015 – 2020. Όπως επισήμανε τα προβλήματα μέχρι στιγμής αφορούσαν τον τρόπο κατανομής, έτσι όπως είχε γίνει, γιατί περίσσευαν βοσκοτόπια. Μια κατάσταση που αναμένεται να βελτιωθεί με τον νέο καθορισμό των επιλέξιμων βοσκοτόπων σε σχέση με τις μεγάλες μονάδες ζώων, που θα υπάρχουν.

http://www.agrotypos.gr/index.asp?mod=articles&ID=87583
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ - Επαναπροσδιορισμός των βοσκοτόπων από το 2015 Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 7:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: