ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Ντινόπουλος: Ενταχθείτε εθελοντικά στην κινητικότητα για να γλιτώσετε τη διαθεσιμότητα....

 Παράταση έως τον Αύγουστο


Θα εξαιρεθούν της διαθεσιμότητας όσοι δημοτικοί υπάλληλοι ενταχθούν στην εθελοντική διαδημοτική κινητικότητα, σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών, Αργύρη Ντινόπουλο και τα όσα είπε σε ημερίδα ενημέρωσης των νεοεκλεγέντων αιρετών, την οποία διοργάνωσαν ΚΕΔΕ, ΕΕΤΑ και υπουργείο Εσωτερικών.

Ο υπουργός τόνισε ότι η διαδικασία της διαδημοτικής κινητικότητας παρατείνεται έως τον Αύγουστο, προκειμένου να βρεθούν οι 2.000 υπάλληλοι που πρέπει να ενταχθούν στο πρόγραμμα με βάση τη δέσμευση απέναντι στους δανειστές.

Παράλληλα, ο κ. Ντινόπουλος ανέφερε ότι δεν ελλοχεύει κανένας κίνδυνος απολύσεων πίσω από τη διαδημοτική κινητικότητα και ότι «πρέπει να κάνουμε γνωστό στους εργαζόμενους ότι δεξαμενή απολύσεων δεν υπάρχει».

Ο υπουργός Εσωτερικών έριξε τα βέλη του στον πρόεδρο της ΠΟΕ- ΟΤΑ, Θέμη Μπαλασόπουλο, ο οποίος υποστήριξε ότι οι υπάλληλοι κινδυνεύουν με απόλυση. Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Πού είδες Θέμη τη δεξαμενή απολύσεων; Η προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών, σε συνεργασία με το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, εκπόνησαν ένα πρόγραμμα εθελούσιας, διαδημοτικής κινητικότητας και μάλιστα με ασφαλέστερο καθεστώς από το προηγούμενο. Ήδη, 995 περίπου υπάλληλοι βρίσκονται στις νέες τους θέσεις. Χρειάζεται άλλοι 2.000 υπάλληλοι, οικεία βουλήσει και με τη συγκατάθεση των προϊσταμένων τους, να μετακινηθούν από έναν δήμο σε άλλο».

http://www.aftodioikisi.gr/proto-thema/ntinopoulos-entaxtheite-stin-diadimotiki-kinitikotita-gia-na-glitosete-ti-diathesimotita-parateinetai-eos-ton-avgousto-i-diadikasia
Ντινόπουλος: Ενταχθείτε εθελοντικά στην κινητικότητα για να γλιτώσετε τη διαθεσιμότητα.... Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 9:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: