ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Αρχίζουν αεροψεκασμοί στη Θεσσαλονίκη για τα κουνούπια


Αεροψεκασμοί για την καταπολέμηση των κουνουπιών θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο στο φυσικό και αγροτικό περιβάλλον στην ευρύτερη περιοχή της Χαλάστρας, των Μαλγάρων, της Σίνδου και του Ανατολικού του νομού Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ο αεροψεκασμός θα ξεκινήσει κατά τη δύση του ηλίου και για χρονικό διάστημα που δεν θα υπερβαίνει τις δύο ώρες. Η εφαρμογή δεν θα γίνει σε κατοικημένες περιοχές, ωστόσο κατά την εκτέλεση της πτήσης από και προς τις περιοχές εφαρμογής ενδέχεται το ελικόπτερο να διέλθει κοντά από κατοικημένες περιοχές, χωρίς αυτό να εγκυμονεί κινδύνους για τη δημόσια υγεία.


Προκειμένου να τηρηθούν όλες οι απαραίτητες προφυλάξεις, η υπηρεσία συνιστά να μην κυκλοφορούν άνθρωποι και ζώα κατά τη διάρκεια πραγματοποίησης του ψεκασμού στο φυσικό και αγροτικό περιβάλλον των παραπάνω περιοχών.

Πηγή: Αρχίζουν αεροψεκασμοί το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη για τα κουνούπια | Ειδήσεις και νέα με άποψη http://www.iefimerida.gr/node/163795#ixzz37tJdqWxD
Αρχίζουν αεροψεκασμοί στη Θεσσαλονίκη για τα κουνούπια Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 10:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: