ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Φωτογραφίζοντας τα κύματα από μέσα

Φωτογραφίζοντας τα κύματα από μέσα: Οι εκπληκτικές λήψεις του Κλαρκ Λιτλ [εικόνες]

Η θάλασσα αποτελούσε ανέκαθεν ένα μαγευτικό θέμα για τους καλλιτέχνες και τους φωτογράφους, λόγω του αδιανόητου μέγεθους και της ωμής φυσικής δύναμης. Ωστόσο ο φωτογράφος Κλαρκ Λιτλ παρουσιάζει μία ακόμη πιο εντυπωσιακή πλευρά της: αυτή των κυμάτων.

Ο Κλαρκ Λιτλ, σέρφερ και φωτογράφος με έδρα στη Χαβάη, αγαπάει τη θάλασσα και τη δύναμή της και του αρέσει να τραβάει εκπληκτικές φωτογραφίες μέσα στα ισχυρά κύματα.

Ανακάλυψε το πάθος του για τη φωτογράφηση κυμάτων, όταν η σύζυγός του, του ζήτησε να βγάλει μία φωτογραφία με κύματα για να την έχουν σπίτι.

Οπως αναφέρει ο ίδιος «μου αρέσει η δύναμη, μου αρέσει ο ήχος, η αίσθηση ότι το κύμα υψώνεται και σπάει, και εγώ βρίσκομαι ακριβώς στην καρδιά του»

Η φωτογράφηση κυμάτων είναι αρκετά επικίνδυνη, δεδομένου ότι συχνά φτάνουν τα 4,5 μέτρα ύψος, αλλά η αγάπη του για το νερό του δίνει δύναμη και θάρρος να συνεχίσει.

Πηγή: Φωτογραφίζοντας τα κύματα από μέσα: Οι εκπληκτικές λήψεις του Κλαρκ Λιτλ [εικόνες] | Ειδήσεις και νέα με άποψη http://www.iefimerida.gr/node/161953#ixzz36nsB3aO1
Φωτογραφίζοντας τα κύματα από μέσα Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 1:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: