ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Hellenic Seaplanes: Από Οκτώβριο κρατήσεις θέσεων για υδροπλάνα

Πού θα κατασκευαστούν υδατοδρόμια 


Η εταιρεία ΥΔΡΟΠΛΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Α.Ε./ HELLENICSEAPLANESS.A. συνεχίζει ακάθεκτη την ανάπτυξη του δικτύου των υδατοδρομίων στην Ελλάδα και σχεδιάζει το επιχειρησιακό περιβάλλον των υδροπλάνων αλλά και τους προορισμούς που θα συνδέει μεταξύ τους.Η Hellenic Seaplanes είναι η πρώτη εταιρεία υδροπλάνων στην Ελλάδα, η οποία θα πραγματοποιεί προγραμματισμένες και ναυλωμένες πτήσεις από και προς όλα τα Ελληνικά νησιά, λιμάνια ή λίμνες ενώνοντας την Ελλάδα με έναν τρόπο πρωτόγνωρο έως σήμερα.

Σκοπός της εταιρείας είναι μέχρι το 2016 να αναπτύξει ένα δίκτυο 112 υδατοδρομίων σε όλη τη χώρα. Από αυτά τα δυο θα είναι μητροπολιτικά, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και τα δέκα κεντρικά. Τα κεντρικά υδατοδρόμια θα έχουν τη δυνατότητα πρόσδεσης 3-5 υδροπλάνων και θα διαθέτουν χώρους αναμονής και check – in.Στα υπόλοιπα 100 υδατοδρόμια θα περιλαμβάνεται , όπως δείχνει και ο σχετικός χάρτης και αυτό του Αγρινίου στη λίμνη Τριχωνίδα, σε χώρο, που να θυμίσουμε, έχει υποδειχθεί από τον Δήμο Αγρινίου.

Η εταιρεία εκτός από πτήσεις εσωτερικού, προγραμματίζει πτήσεις και σε παράκτιες περιοχές γειτονικών χωρών, όπως οι Δαλματικές ακτές, η Ιταλία και η Τουρκία, ενώ έως το 2017 αναμένεται να διαθέτει στόλο 20 αεροσκαφών, ορισμένα εκ των οποίων θα είναι και αμφίβια, δηλαδή θα έχουν τη δυνατότητα προσγείωσης και σε στεριά.Τέλος επισημαίνεται πως στόχος της εταιρίας είναι η δημιουργία μέσα στα επόμενα τρία χρονιά 1.000 νέων θέσεων εργασίας.


Πιο συγκεκριμένα η Hellenic Seaplanes θα προσφέρει τις παρακάτω υπηρεσίες:

- Προγραμματισμένες πτήσεις
- Ναυλωμένες πτήσεις / Πτήσεις Charter
- Υπηρεσίες μεταφοράς φορτίων
- Περιηγητικές πτήσεις / Κρουαζιερόπλοια
- Μεταφορές σε Θέρετρα
- Αεροδιακομιδές

Τα υδατοδρόμια της Hellenic Seaplanes θα διαφοροποιούνται με βάση τον επιχειρησιακό σχεδιασμό και την δυναμικότητα των εγκαταστάσεων. Οι κατηγορίες θα έχουν ως εξής:

- 2 Μητροπολιτικά υδατοδρόμια
- 10 Κεντρικά υδατοδρόμια (HUBS)
- 100 Περιφερειακά υδατοδρόμια

http://www.aftodioikisi.gr/epixeiriseis/hellenic-seaplanes-apo-oktovrio-kratiseis-theseon-gia-idroplana-pou-tha-kataskevastoun-idatodromia-foto-vinteo
Hellenic Seaplanes: Από Οκτώβριο κρατήσεις θέσεων για υδροπλάνα Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 11:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: