ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΩΤΕΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ & ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ...

Nikolaos Bokaris's photo.

ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΓΕΩΤΕΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ & ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ....

Τη Πέμπτη τη 29/8 το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας ( κκ Σπ.Μάμαλης -πρόεδρος Δ.Σ, Νικ.Μπόκαρης,-Α΄Αντιπρόεδρος Δ.Σ, Γεωρ..Λώλος- μέλος Δ.Σ, Λευτ.Κόλιας- μέλος Δ.Σ και Θαν.Δημάκης-μέλος Δ.Σ) συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ.Αλέξη Τσίπρα και συζήτησαν για το ρόλο του ΓΕΩΤΕΕ στην προσπάθεια για ανασυγκρότηση του πρωτογενούς Τομέα, τη σημασία που έχει η ανάπτυξη στον τομέα αυτό στην οικονομία και το πόσο μπορεί αυτό να συμβάλλει στην έξοδο από την κρίση. 


Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση από όλες τις πλευρές στο ρόλο των Γεωτεχνικών σε αυτό τον προγραμματικό πολιτικό στόχο. Ο Νίκ. Μπόκαρης ανέπτυξε το θέμα των δασών, την ανάγκη για μια σύγχρονη δασική πολιτική, τη στήριξη της δασικής Υπηρεσίας καθώς και για τις πολιτικές προτεραιότητες που πρέπει να τεθούν σε σχέση με τους δασικούς χάρτες και την αξιοποίηση του παραγωγικού δυναμικού των δασών προς όφελος της Οικονομίας .

Η συζήτηση κράτησε πάνω από δυο ώρες και έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Ο Πρόεδρος ήταν ενημερωμένος για τα αγροτικά και δασικά ζητήματα και επικεντρώθηκε σε συγκεκριμένα ζητήματα αιχμής. Όλοι οι Γεωτεχνικοί κλάδοι ελπίζουμε πώς αυτό το θεσμικό άνοιγμα στο Γεωτεχνικό κόσμο θα έχει συνέχεια και σε επίπεδο προγραμματικού καθορισμού της πολιτικής στον αγροτικό-δασικό Τομέα από όλους τους πολιτικούς φορείς 

https://www.facebook.com/groups/13095464628/
L
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΩΤΕΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ & ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ... Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 5:36 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: