ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

ΥΓΕΙΑ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ -Σύσκεψη Β. Κικίλια - Μ. Βορίδη - Γ. Ανδριανού για τα αναβολικάΕκστρατεία κατά των αναβολικών, με μεικτά κλιμάκια από την Αστυνομία, το ΣΔΟΕ και τον ΕΟΦ, ξεκινούν οι αρχές μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, μεταξύ του Βασίλη Κικίλια, του υπουργού Υγείας Μάκη Βορίδη και του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού.

Η σύσκεψη έγινε με πρωτοβουλία του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, με αφορμή το διπλό έγκλημα στην Μεσσηνία και μετείχαν ο Ειδικός Γραμματέας του Σ.Δ.Ο.Ε. , Στυλιανός Στασινόπουλος, ο προϊστάμενος του Κλάδου Ασφάλειας της Ελληνικής Αστυνομίας υποστράτηγος Αλκιβιάδης Τζοΐτης και ο υποδιοικητής της Ασφάλειας Αττικής ταξίαρχος Χρήστος Παπαζαφείρης.

Στην συνάντηση συμφωνήθηκε να δοθούν συγκεκριμένες κατευθύνσεις στις αρμόδιες υπηρεσίες και να ενταθούν οι έλεγχοι από μεικτά κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ, του Σ.Δ.Ο.Ε. και του Ε.Ο.Φ.

Ταυτόχρονα, συμφωνήθηκε η αναζήτηση μέτρων ευαισθητοποίησης των πολιτών, προκειμένου να βοηθήσουν στην καταπολέμηση της διακίνησης και εμπορίας όλων των απαγορευμένων ουσιών αλλά και την προστασία της δημόσιας υγείας από τις αρνητικές συνέπειες τους ιδιαίτερα στη νεολαία.

ΑΠΕ
ΥΓΕΙΑ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ -Σύσκεψη Β. Κικίλια - Μ. Βορίδη - Γ. Ανδριανού για τα αναβολικά Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 3:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: