ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΟ ....ΤΡΑΚΤΕΡ !!!


Το απίστευτο ταξίδι 63χρονου τουρίστα ...

Ερωτευμένος με τη χώρα μας δηλώνει ο 63χρονος Αυστριακός Χέλμουτ Βίτε, ο οποίος την επισκέπτεται ανελλιπώς τα τελευταία 30 χρόνια κάθε καλοκαίρι με το αυτοκίνητο ή τη μηχανή του. Ωστόσο φέτος αποφάσισε να κάνει τη διαφορά και ταξίδεψε από την Αυστρία στην Ελλάδα με ένα... τρακτέρ.

Κινούμενος με 20 χιλιόμετρα την ώρα, ξεκίνησε στα τέλη Μαΐου και ταξίδεψε περίπου 4.000 χιλιόμετρα, γυρίζοντας σχεδόν όλη τη νότια Ελλάδα: Εφτασε στην Ιταλία και με το καράβι κατέβηκε στην Πάτρα. Από εκεί πήγε στην Κόρινθο, την Εύβοια, στο Γύθειο, πήρε το πλοίο για την Κρήτη και στη συνέχεια επέστρεψε στο Γύθειο και μετέβη στη Μεσσηνία και όλα αυτά πάνω σε ένα καλοσυντηρημένο τρακτέρ Steyr του 1957.

Τις τελευταίες ημέρες ο 63χρονος συνταξιούχος τυπογράφος, βρίσκεται στο δάσος της Ελαίας, στην Τριφυλία και ετοιμάζεται για την μεγάλη επιστροφή, καθώς θέλει μέχρι το τέλος του μήνα να έχει γυρίσει στην Αυστρία, πριν πιάσουν τα κρύα.
Πηγή: Ήρθε από την Αυστρία με τρακτέρ: Το απίστευτο ταξίδι 63χρονου τουρίστα [εικόνες] | Ειδήσεις και νέα με άποψη http://www.iefimerida.gr/node/169291#ixzz3CddPbjb3
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΟ ....ΤΡΑΚΤΕΡ !!! Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 11:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: