ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ - Πέντε δημάρχους στον εισαγγελέα στέλνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ...


Στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, απέστειλε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης, τις εκθέσεις των επιθεωρητών- ελεγκτών δημόσιας διοίκησης για άρνηση ελέγχου δικαιολογητικών συμβάσεων εργασίας.

Συγκεκριμένα, όπως σημειώνει το υπουργείο σε σχετική ανακοίνωση, πέντε δήμοι, από τους δέκα συνολικά που ελέγχονται έως τώρα για τη μονιμοποίηση υπαλλήλων με τη μετατροπή των συμβάσεών τους σε αορίστου χρόνου, αρνήθηκαν τη χορήγηση στοιχείων και δικαιολογητικών στους εντεταλμένους επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου, στους δήμους Αθηναίων, Θεσσαλονίκης, Πειραιά,Ασπροπύργου και Ρεθύμνης, η διαδικασία επανελέγχου εξελίσσεται κανονικά και τα αρμόδια όργανα συνεργάζονται και παρέχουν τα σχετικά στοιχεία στα κλιμάκια των ελεγκτών. 

Αντίστοιχος έλεγχος διενεργείται και στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, ενώ το αμέσως προσεχές διάστημα θα επεκταθεί και σε άλλους φορείς.

Οι πέντε δήμοι, κατά των οποίων στρέφεται το υπουργείο είναι:

• Χαλανδρίου, με δήμαρχο τον Σ. Ρούσσο που εξελέγη με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.
• Ζωγράφου, με δήμαρχο τη Σ. Καφατσάκη, η οποία έχει εκλεγεί επίσης με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.
• Λάρισας, με δήμαρχο τον Α. Καλογιάννη με την υποστήριξη ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, Οικολόγων και στελεχών του ΠΑΣΟΚ.
• Πάτρας, με δήμαρχο τον Κ. Πελετίδη με τη στήριξη του ΚΚΕ.
• Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη, με δήμαρχο τον Γ. Ιωακειμίδη.

http://www.nooz.gr/greece/pente-dimarxous-stelnei-o-mitsotakis-ston-eisaggelea
ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ - Πέντε δημάρχους στον εισαγγελέα στέλνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ... Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 11:30 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: