ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Περιφέρεια Κρήτης - ΠΕ Ρεθύμνης : Σεμινάριο για την εφαρμογή της Γεωπληροφορικής στην ανάπτυξη των αγροτικών περιοχώνΤην Τετάρτη, 1 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 18:00, στον συνεδριακό χώρο του κτήματος ΠΑΝΑΚΡΟΝ, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα-σεμινάριο με θέμα: « Η εφαρμογή της Γεωπληροφορικής στην ανάπτυξη των αγροτικών περιοχών».

Το σεμινάριο θα είναι ανοιχτό για το κοινό και διοργανώνεται από την Περιφέρεια Κρήτης - ΠΕ Ρεθύμνης, στο πλαίσιο του έργου GRISI PLUS. Σκοπός της ημερίδας είναι να παρουσιαστούν οι δυνατότητες της γεωπληροφορικής και γενικότερα των νέων τεχνολογιών στην ανάπτυξη των αγροτικών περιοχών. Στόχος του GRISI PLUS είναι η ανάπτυξη της ελκυστικότητας των αγροτικών περιοχών με τη βοήθεια της Γεωπληροφορικής και των Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών (GIS), προκειμένου αυτές οι περιοχές να προσελκύσουν νέους κατοίκους και επιχειρηματικές δραστηριότητες και να αναπτυχθούν νέες υπηρεσίες προώθησης των τοπικών τους προϊόντων στοχεύοντας στην κοινωνικοοικονομική τους ανάπτυξη. Το έργο GRISI PLUS συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης μέσω του προγράμματος INTERREG IVC.

agrotypos
Περιφέρεια Κρήτης - ΠΕ Ρεθύμνης : Σεμινάριο για την εφαρμογή της Γεωπληροφορικής στην ανάπτυξη των αγροτικών περιοχών Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 10:51 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: