ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

ΕΝΕΡΓΕΙΑ - Η Ευρωπαϊκή Ένωση τα βάζει & με την Gazprom !!!


Στη λίστα των κυρώσεων και ο κολοσσός του φυσικού αερίου

Αποφασισμένη να επιβάλει κυρώσεις ακόμη και στον παγκόσμιο κολοσσό του φυσικού αερίου, την Gazprom, είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση, σε περίπτωση που δεν τηρηθεί η εκεχειρία που συμφωνήθηκε στην Ουκρανία. 
Διπλωματικές πηγές αναφέρουν ότι η τράπεζα του μεγαλύτερου παραγωγού φυσικού αερίου στον κόσμο, Gazprom Bank και η μονάδα πετρελαίου του ρωσικού ενεργειακού κολοσσού Gazprom Neft θα περιλαμβάνονται στο νέο διευρυμένο κατάλογο κυρώσεων τις οποίες συμφώνησε επί της αρχής να επιβάλει στη Ρωσία η ΕΕ, εξαιτίας της στάσης της Μόσχας στην ουκρανική κρίση. 

Επισήμως, οι νέες κυρώσεις θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα. Αυτές θα μπορούσαν να ανασταλούν, αν τηρηθεί η εκεχειρία, στην οποία συμφώνησαν οι αρχές του Κιέβου και οι αυτονομιστές αντάρτες στην ανατολική Ουκρανία, και αν η Ρωσία Μόσχα απομακρύνει τα στρατεύματά της από το ουκρανικό έδαφος.

Πηγή: Η ΕΕ τα βάζει και με την Gazprom -Στη λίστα των κυρώσεων και ο κολοσσός του φυσικού αερίου | Ειδήσεις και νέα με άποψη http://www.iefimerida.gr/node/169191#ixzz3CVii9bSD
ΕΝΕΡΓΕΙΑ - Η Ευρωπαϊκή Ένωση τα βάζει & με την Gazprom !!! Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 11:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: