ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

ΑΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ - ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΤΕ : Ανοικτές για το κοινό εκδηλώσεις στα λογισμικά AutoCAD & ArcGIS:


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΑΤΕΙ Ηπείρου

Το Τμήμα Γεωπόνων ΤΕ του ΑΤΕΙ Ηπείρου, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας ¨Καλλιεργώντας δεξιότητες¨, διοργανώνει δύο ανοικτές στο κοινό εκδηλώσεις, στις οποίες θα παρουσιαστούν τα λογισμικά AutoCAD και ArcGIS:

Σε συνεργασία με τη Info Quest Technologies SA (επίσημο αντιπρόσωπο του Autocad – (Autodesk, USA) - στην Ελλάδα), μία ανοικτή στο κοινό εκδήλωση, με θέμα: «Το AutoCAD σαν εργαλείο δημιουργίας Τεχνικού Σχεδίου για Φοιτητές και Επαγγελματίες Γεωτεχνικούς & Μηχανικούς».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΑΤΕΙ Ηπείρου στην Τεχνόπολη Κωστακιών Άρτας και ώρα 13:00 – 16:00.

Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Σε συνεργασία με τη Marathon Data Systems (επίσημο αντιπρόσωπο του Environmental Systems Research Institute (ESRI, USA) στην Ελλάδα και τη Κύπρο), μία ανοικτή στο κοινό εκδήλωση, με θέμα: «Δυνατότητες & Εφαρμογές των Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών ArcGIS».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΑΤΕΙ Ηπείρου στην Τεχνόπολη Κωστακιών Άρτας και ώρα 14:00 – 16:00.

Δεν υπάρχει κάποια χρέωση. Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

https://www.facebook.com/groups/21162838919/
ΑΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ - ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΤΕ : Ανοικτές για το κοινό εκδηλώσεις στα λογισμικά AutoCAD & ArcGIS: Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 8:15 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: