ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Ηρακλείου - Με κλείσιμο των λογαριασμών τους απειλούν τις τράπεζες οι αγρότες


Κάλεσμα σε μια δυναμική κίνηση με το κλείσιμο των τραπεζικών λογαριασμών τους για να αποφύγουν τις κατασχέσεις των επιδοτήσεων τους, απευθύνουν τα μέλη της ΟΑΣΝΗ. Μια κίνηση που θα γίνει εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που θέλουν τις τράπεζες να παρακρατούν για λογαριασμό του ΟΓΑ και του Δημοσίου.Πρόκειται, σύμφωνα με την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Ηρακλείου, για ένα ισχυρό μέτρο πίεσης από την πλευρά τους, αρκεί να υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση και συμμετοχή.

Όπως αναφέρει στην εφημερίδα «Πατρίς» ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Γιώργος Τζωρτζάκης είναι πολλοί οι αγρότες που θα μείνουν χωρίς καθόλου λεφτά, ακόμη κι όταν πληρωθούν οι επιδοτήσεις, αν ο ΟΓΑ και το Δημόσιο κάνουν παρακρατήσεις.

«Όσο οι επιδοτήσεις βρίσκονται στα ταμεία του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν μπορούν να κάνουν παρακρατήσεις. Όταν μπουν στην τράπεζα μπορούν», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τζωρτζάκης, ο οποίος κατέληξε λέγοντας πως αν οι αγρότες μπλοκάρουν όλο το σύστημα με την κίνηση που προτείνει, τότε θα σταλεί το... μήνυμα.

Πηγή: creteplus.gr
Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Ηρακλείου - Με κλείσιμο των λογαριασμών τους απειλούν τις τράπεζες οι αγρότες Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 7:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: