ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Google - Χαρτογράφησε ακόμη & την έρημο !!!


Με... καμήλες αντί για αυτοκινητάκια ...

Αφού χαρτογράφησε τα πιο απομακρυσμένα σημεία του πλανήτη για τις υπηρεσίες του Google Street View, η εταιρεία κολοσσός αποφάσισε να προχωρήσει σε ένα ακόμη σχέδιο-πρόκληση και να «φωτογραφίσει» την αφιλόξενη έρημο.

Οι δυσκολίες πολλές, αφού τα αυτοκινητάκια και οι μηχανές που χρησιμοποιεί η Google δεν μπορούσαν να κινηθούν στην έρημο Λίγουα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ωστόσο η εταιρεία στράφηκε σε πιο... δοκιμασμένες λύσεις.

Φόρτωσε, λοιπόν, τις κάμερές της σε καμήλες και κατάφερε να χαρτογραφήσει και αυτή την περιοχή. Αλλωστε τα επιβλητικά αυτά ζώα αποτελούν εδώ και αιώνες τη... σίγουρη λύση σε αυτά τα σκληρά μέρη.

Ετσι, χάρη στο trekker της και τις καμήλες, μπορεί όποιος χρήστης του Διαδικτύου το επιθυμέι να δει πλέον στο Google Street View τους απίστευτους αμμόλοφους της ερήμου, ενώ το αποτέλεσμα είναι ομολογουμένως εντυπωσιακό.

Πηγή: Η Google βρίσκει πάντα λύση: Χαρτογράφησε ακόμη και την έρημο -Με... καμήλες αντί για αυτοκινητάκια [βίντεο] | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/node/173510#ixzz3G2BSV8iB
Google - Χαρτογράφησε ακόμη & την έρημο !!! Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 9:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: