ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - Το δέντρο του μέλλοντος αντί για καρπούς & φύλλα παράγει ενέργεια ...Ενα δέντρο βγαλμένο από σενάριο επιστημονικής φαντασίας παρουσίασε η ισραηλινή εταιρεία Sologic επιθυμώντας να κάνει μια στροφή προς το μέλλον, αλλά και να ευαισθητοποιήσει για τους κινδύνους που αντιμετωπίζει το περιβάλλον.

Το e- δέντρο αντί για φύλλα και καρπούς έχει ηλιακές κυψέλες και παράγει ενέργεια. Επιπλέον, χαρίζει πρόσβαση στο Διαδίκτυο, ενώ όποιος στέκεται κάτω από τη σκιά του μπορεί και να φορτίζει τις φορητές συσκευές του.

Πέρα από τις θύρες φόρτισης διαθέτει και οθόνη LCD που προβάλλει πληροφορίες για την ενέργεια που το δέντρο έχει συγκεντρώσει από τον ήλιο.

Η Sologic δηλώνει πως ο στόχος της είναι να διαδώσει την περιβαλλοντική συνείδηση και να προωθήσει τη βιωσιμότητα, καθώς και να συνδέσει την οργανωμένη κοινωνία με το περιβάλλον.Το πρώτο δέντρο της Sologic «φυτεύτηκε» πρόσφατα στο πάρκο Ramat Hanadiv του Ισραήλ.


Πηγή: Το δέντρο του μέλλοντος: Αντί για καρπούς και φύλλα παράγει ενέργεια, έχει Wi-Fi και φορτίζει συσκευές [εικόνες] | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/node/176056#ixzz3IY8fY2sL
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - Το δέντρο του μέλλοντος αντί για καρπούς & φύλλα παράγει ενέργεια ... Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 9:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: