ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Ζητά κονδύλια για τις μεταγραφές το AΤΕΙ Αθήνας«SOS» εξέπεμψε το AΤΕΙ Αθήνας για το θέμα των μεταγραφών, ζητώντας από την πολιτεία να μεταφερθεί το κονδύλι που αντιστοιχεί σε κάθε φοιτητή προς το τμήμα υποδοχής.Σύμφωνα με τη διοίκηση του AΤΕΙ, θα δεχθεί συνολικά 1.200 επιπλέον φοιτητές από συνολικά 11 ιδρύματα.

Ο πρόεδρος του AΤΕΙ, Μιχάλης Μπρατάκος, επισημαίνει πως ο κάθε σπουδαστής στοιχίζει ετησίως στο ίδρυμα 1.950 ευρώ και ζητά να καλυφθεί το ποσό και για τους 1.200 φοιτητές (σύνολο 2.340.000 ευρώ) μέσω αντίστοιχης μείωσης του προϋπολογισμού των 11 AΤΕΙ από όπου προέρχονται.

Εν τω μεταξύ, έως την 1η Δεκεμβρίου θα πρέπει να προχωρήσουν στη διόρθωση των οικονομικών στοιχείων της ηλεκτρονικής αίτησης -σε περίπτωση που υπάρχουν λάθη- όσοι φοιτητές υπέβαλαν αίτηση μεταφοράς θέσης με βάση το οικονομικό κριτήριο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για την εγκυρότητα ή μη της αίτησής τους στο πληροφοριακό σύστημα http://solon.it.minedu.gov.gr. Τέλος, σύμφωνα με καταγγελίες, ορισμένοι πολύτεκνοι αντιμετωπίζουν προβλήματα εγγραφής στα νέα τους τμήματα όπου μεταγράφηκαν καθώς κάποιες γραμματείες δεν έχουν ενημερωθεί ότι δεν υπάρχει ηλιακό όριο για τους πολύτεκνους.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=64100382
Ζητά κονδύλια για τις μεταγραφές το AΤΕΙ Αθήνας Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 7:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: