ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Ημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ - «Η ελληνική παράκτια αλιεία, το παρόν & το μέλλον»Ημερίδα με θέμα «Η ελληνική παράκτια αλιεία, το παρόν και το μέλλον της μέσα από τα μάτια των ψαράδων» διοργανώνουν οι Επιτροπές Ελέγχου Κυβερνητικού Έργου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Ναυτιλίας του ΣΥΡΙΖΑ και το Τμήμα Αγροτικής Πολιτικής το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 10 το πρωί.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο του Πειραιά (Αγ. Κων/νου 3, δίπλα στο Δημοτικό Θέατρο) και κατά τη διάρκειά της θα επιχειρηθεί να αναδειχθούν τα προβλήματα του κλάδου(η κατάσταση που επικρατεί σήμερα στις ελληνικές θάλασσες π.χ. τα μειωμένα ιχθυοαποθέματα και οι ζημιές από τα κητώδη, όχι μόνο από την επιστημονική σκοπιά, αλλά και μέσα από την καθημερινότητα των παράκτιων αλιέων). Να παραχθούν χρήσιμα συμπεράσματα μέσα από την καταγραφή και την σύνθεση του συνόλου των απόψεων που θα κατατεθούν.

Σκοπός της ημερίδας είναι να παρουσιαστούν προτάσεις και παραδείγματα διαχείρισης των ιχθυαποθεμάτων από τον επιστημονικό κόσμο, κυρίως όμως από τους ίδιους τους αλιείς,να προταθούν λύσεις για την αυτοοργάνωση και την εκπροσώπηση των παράκτιων αλιέων σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ θα γίνει παρουσίαση και των προς διαβούλευση προγραμματικών θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ για την αλιεία.

http://www.efsyn.gr/arthro/imerida-ston-peiraia-gia-tin-elliniki-paraktia-alieia
Ημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ - «Η ελληνική παράκτια αλιεία, το παρόν & το μέλλον» Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 3:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: