ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Κώστας Μαρκόπουλος(ΝΔ) - Απεγκλωβίστηκε το έργο του φράγματος Σέττας στα Μανίκια της Εύβοιας


Ένα έργο-φάντασμα ( αφού όχι μόνο έχει κολλήσει η υλοποίησή του, αλλά έχει χαθεί από το προσκήνιο) επιθυμεί να βάλει πάλι σε τροχιά πραγματοποίησης ο βουλευτής Κώστας Μαρκόπουλος. Πρόκειται για το έργο του φράγματος στα Μανίκια της Εύβοιας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του πολιτικού γραφείου του Κώστα Μαρκόπουλου, μετά από συνεχείς επαφές του βουλευτή έγινε ο απεγκλωβισμός του έργου από τις γραφειοκρατικές διαδικασίες στις οποίες είχε εγκλωβιστεί, κινδυνεύοντας ακόμη και με ματαίωση.

Η πρώτη οικονομική πράξη απεγκλωβισμού του έργου ήταν να εξοφληθούν οι επιπλέον μελέτες τις οποίες χρειάστηκε να κάνει ο ανάδοχος του έργου λόγω προβλημάτων που προέκυψαν κατά τη διάρκεια του έργου και ελλείψεων στις αρχικές μελέτες.

Με τη βοήθεια του Υπουργού κ. Χρυσοχοΐδη βρέθηκαν τα χρήματα από εθνικούς πόρους, υπήρξε συμφωνία με την εταιρία και ολοκληρώθηκε η διαδικασία έγκρισης της σχετικής πίστωσης και εκταμίευσης των χρημάτων.

Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, την Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα λάβει 537.408,67 Ευρώ ώστε να εξοφληθούν οι μελέτες του εργολάβου και να μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην συνέχεια του έργου.

Στη συνέχεια θα συνεχιστούν οι ενέργειες για επικαιροποίηση των περιβαλλοντικών μελετών και ένταξη του έργου σε Ευρωπαϊκό πρόγραμμα.

http://www.egnomi.gr/article.php?id=54342&category_id=8
Κώστας Μαρκόπουλος(ΝΔ) - Απεγκλωβίστηκε το έργο του φράγματος Σέττας στα Μανίκια της Εύβοιας Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 7:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: