ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Ευρωπαϊκή Επιτροπή - «στα σκαριά» νέος κανονισμός για τα βιολογικά προιόντα

Την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2014 θα πραγματοποιηθηκε στις Βρυξέλλες ακρόαση σχετικά με το σχέδιο νέου κανονισμού για τη βιολογική παραγωγή και την επισήμανση των βιολογικών προϊόντων, που έχει προτείνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή από τον Μάρτιο του 2014.

Στόχος της ακρόασης, η οποία οργανώθηκε από τον πρόεδρο της Επιτροπής Γεωργίας του Ευρωκοινοβουλίου, Czesław Adam Siekierski, είναι να τροφοδοτήσει με τα συμπεράσματά της την έκθεση που ετοιμάζει ο γερμανός ευρωβουλευτής των Πρασίνων Martin Häusling.

Στους προσκεκλημένους εμπειρογνώμονες περιλαμβάνονται οι: Felix Prinz zu Löwenstein, πρόεδρος της «Bund Ökologische Lebensmittelwirtschaft», Jürn Sanders, από το Federal Research Institute for Rural Areas, Forestry and Fisheries, Etienne Gangneron, πρόεδρος της «Agence BIO», Isabella Übertsberger, αγρότισσα βιολογικών και μέλος της Bio Austria Youth Network και Elia Rodriguez Alvarez, αγρότισσα βιολογικών και εκπρόσωπος της «Galician Peasants Union».

http://www.froutonea.gr/gr/viologika/eu-viologika
Ευρωπαϊκή Επιτροπή - «στα σκαριά» νέος κανονισμός για τα βιολογικά προιόντα Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 9:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: