ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Ενημέρωση Κ. Παπούλια για την κατάσταση στον αγροτικό τομέα από τον Γ.Καρασμάνη


Την ευκαιρία να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την κατάσταση του αγροτικού τομέα και τις προοπτικές που διανοίγονται, ώστε αυτός να παίξει καταλυτικό ρόλο στην ανάκαμψη και την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας είχε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργος Καρασμάνης.

Σύμφωνα με τον ίδιο: «Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιδεικνύει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους αγρότες και την ύπαιθρο, γιατί και αυτός, όπως άλλωστε και η πλειοψηφία του ελληνικού λαού, πιστεύει στις δυνάμεις που έχει μέσα του ο πρωτογενής τομέας και στην ώθηση που μπορεί και πρέπει να δώσει για την αναζωογόνηση της πατρίδας μας. Του ανέλυσα την προετοιμασία και το έργο που έχει γίνει μέχρι τώρα, για την προσαρμογή της ελληνικής γεωργίας στις νέες απαιτήσεις του ευρωπαϊκού και του διεθνούς περιβάλλοντος και του μετέφερα την αισιοδοξία πως, ο αγροτικός τομέας, που άντεξε στους δύσκολους καιρούς που πέρασε η χώρα μας, μπορεί τώρα από καλύτερες θέσεις και την καλύτερη αξιοποίηση των κοινοτικών κονδυλίων, να συμβάλει στην προκοπή αυτού του τόπου. Τέλος τον προσκάλεσα στην εκδήλωση παρουσίασης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της χώρας για την περίοδο 2014-2020, που διοργανώνει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων».

http://www.froutonea.gr/gr/reportaz/papoulias-karasmanis-agrotikos-tomeas

Ενημέρωση Κ. Παπούλια για την κατάσταση στον αγροτικό τομέα από τον Γ.Καρασμάνη Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 10:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: