ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Ημερίδα του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015 στη ΘεσσαλονίκηΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός - ΔΗΜΗΤΡΑ (ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ) στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Εκπόνηση σχεδίων Ερευνητικών και Τεχνολογικών Αναπτυξιακών έργων Καινοτομίας» (ΑγροΕΤΑΚ) η οποία συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από Εθνικούς Πόρους, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» (ΕΣΠΑ 2007-2013) διοργανώνει την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015 στη Θεσσαλονίκη,στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Γερμανός»/Αίθουσα D,ημερίδα για την παρουσίαση των στόχων και των αναμενόμενων αποτελεσμάτων των Ερευνητικών και Τεχνολογικών Αναπτυξιακών έργων Καινοτομίας (ΕΤΑΚ) που υλοποιούνται στις Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας & Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Στο πλαίσιο της Πράξης «ΑγροΕΤΑΚ» θα χρηματοδοτηθούν συνολικά 164 έργα ΕΤΑΚ που υλοποιούνται στις υποδομές του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ.

Σκοπός της υλοποίησης των έργων αποτελεί η ενδυνάμωση, η βελτίωση της ποιότητας και ο εκσυγχρονισμός της εργασίας σε όλα τα επίπεδα του πρωτογενούς τομέα της αγροτικής οικονομίας με την ανάπτυξη, μεταφορά και διάδοση τεχνογνωσίας/τεχνολογίας καθώς και πρακτικών εφαρμογών έρευνας. Η υλοποίηση των έργων αυτών στοχεύει τόσο στην ανάπτυξη της ζητούμενης καινοτομίας όσο και στην ενσωμάτωσή της στην παραγωγική διαδικασία μέσω της επιμόρφωσης, με τα αποτελέσματα αυτών, 4.900 τελικών ωφελούμενων της παραγωγικής βάσης του συνόλου της χώρας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Δρ Ε. Βαβουλίδου, EΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ/Γενική Διεύθυνση Αγροτικής Έρευνας, τηλ.: 210 8175407
Ημερίδα του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015 στη Θεσσαλονίκη Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 9:30 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: