ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Καταγγέλλει την ΝΔ η Δούρου για τη μεταφορά 4.000 τόνων απορριμμάτων από την Τρίπολη στον ΧΥΤΑ Φυλής


Την απόφαση των Γενικών Γραμματέων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου,Γιώργου Διδασκάλου και Αττικής, Μανώλη Αγγελάκα για μεταφορά 4.000 τόνων απορριμμάτων από την Τρίπολη στον ΧΥΤΑ Φυλής, καταγγέλλει η Περιφέρεια Αττικής.

Χαρακτηρίζει «πραξικοπηματική ενέργεια» την απόφαση των «δυο διορισμένων από την προηγούμενη κυβέρνηση Γ.Γ. των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων» με την οποία αγνοούν την απόφαση της πρόσφατα εκλεγμένης διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, η απόφαση έρχεται σε κατάφωρη αντίθεση με την εκπεφρασμένη βούληση της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΔΣΝΑ (Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής) να βάλει τέλος στο αποτυχημένο μοντέλο διαχείρισης των σύμμεικτων απορριμμάτων με τελικό αποδέκτη τη Φυλή. 

Η Περιφερειάρχης Αττικής -σημειώνεται- έχει επανειλημμένως τονίσει ότι «πρέπει επιτέλους να σταματήσει αυτή η απαράδεκτη κατάσταση, με την επίκληση του επείγοντος, να επιβαρύνεται και άλλο η Φυλή. Η νέα Περιφερειακή Αρχή Αττικής είναι κατηγορηματικά αντίθετη σε αυτή την πρακτική που θέλει τη Φυλή τελικό αποδέκτη των απορριμμάτων από άλλες Περιφέρειες και δήμους. Η λύση δεν είναι πλέον η Φυλή».

Σε σχέση με τους δυο Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης ο Μανώλης Αγγελάκας χαρακτηρίζεται «ατυχήσαντας υποψήφιος της ΝΔ στην Α' Αθήνας στις βουλευτικές εκλογές του 2012» που διορίσθηκε τον Αύγουστο 2012 από τη συγκυβέρνηση ως Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου και τον Ιανουάριο 2014 ως Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής. 

Ο Γιώργος Διδασκάλου, αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Αργολίδας ΝΔ, «στενός φίλος και συνεργάτης» όπως σημειώνεται του κ. Αγγελάκα, διορίσθηκε με κυβερνητική απόφαση Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου.

Πηγή: ΑΜΠΕ
Καταγγέλλει την ΝΔ η Δούρου για τη μεταφορά 4.000 τόνων απορριμμάτων από την Τρίπολη στον ΧΥΤΑ Φυλής Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 11:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: