ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

ΕΞΠΟΤΡΟΦ : Kανονικά η διεξαγωγή της Έκθεσης ΤΡοφίμων & Ποτών παρά τις πολιτικές εξελίξειςΣτις προβλεπόμενες ημερομηνίες (30 Ιανουαρίου με 2 Φεβρουαρίου), σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη ΕΞΠΟΤΡΟΦ, καθώς οι πολιτικές εξελίξεις δεν επηρεάζουν τη διεξαγωγή της, αφού δεν προβλέπεται δεύτερος γύρος βουλευτικών εκλογών πριν τις διερευνητικές εντολές και την εκλογή προέδρου δημοκρατίας.

«Ανταποκρινόμενη στο ρόλο και τη σημασία της ως μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις στον τομέα Τροφίμων και Ποτών, η EΞΠΟΤΡΟΦ 2015 συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των Ελλήνων παραγωγών καθώς και των μικρών και μεγάλων εταιριών του κλάδου. 

Γι’ αυτό σας περιμένουμε όλους, από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου 2015, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, όπου οι πιο εκλεκτές γεύσεις της πατρίδας μας, προϊόντα εξαιρετικής καινοτομίας και υψηλής διατροφικής αξίας καθώς και απολαυστικά διαδραστικά events υπόσχονται να σας χαρίσουν σπάνιες συγκινήσεις και μια πλούσια γευστική εμπειρία που μόνο η ίδια η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2015 μπορεί να επαναλάβει», αναφέρει χαρακτηριστικά σχετική ανακοίνωση.

agronews
ΕΞΠΟΤΡΟΦ : Kανονικά η διεξαγωγή της Έκθεσης ΤΡοφίμων & Ποτών παρά τις πολιτικές εξελίξεις Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 7:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: