ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Αγροτικός-Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Αρκαδίας (ΑΚΣΑ): Ημερίδα για τη νέα ΚΑΠ την Πέμπτη 12 Μαρτίου στην Τρίπολη


Δελτίο τύπου με τίτλο «Ενημερωτική εκδήλωση για τη νέα ΚΑΠ» εξέδωσε ο Αγροτικός-Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Αρκαδίας (ΑΚΣΑ) και καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να παρευρεθεί την Πέμπτη 12 Μαρτίου, στις 19:00, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης προκειμένου να λάβει αναλυτική ενημέρωση για τη νέα ΚΑΠ.

Συγκεκριμένα, το δελτίο τύπου αναφέρει:

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΚΑΠ
Με πρωτοβουλία του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Αρκαδίας προγραμματίστηκε η διεξαγωγή εκδήλωσης στην Τρίπολη με θέμα τη ΝΕΑ ΚΑΠ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου 2015 ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00 στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης.

Ομιλητής θα είναι ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΣΕΓΕΣ, κ. Κολυβάς Ιωάννης, ο οποίος επί πολλά χρόνια ήταν υπεύθυνος του γραφείου της ΠΑΣΕΓΕΣ στις Βρυξέλλες και έχει μεγάλη εμπειρία στο θέμα της ΝΕΑΣ ΚΑΠ.

Κρίνουμε επιβεβλημένη τη συμμετοχή όλων των αγροτοκτηνοτρόφων της περιοχής μας στην εκδήλωση αυτή, για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή τους σχετικά με το νέο τρόπο χορήγησης των Κοινοτικών επιδοτήσεων την περίοδο 2015-2020, ώστε να υποβάλλουν τις νέες δηλώσεις ΟΣΔΕ 2015 με πλήρη στοιχεία και πραγματικές καλλιέργειες και εκτροφές, καθώς από αυτές θα καθοριστεί η χορήγηση των νέων δικαιωμάτων τους.

http://www.froutonea.gr/gr/reportaz/nea-cap-tripoli
Αγροτικός-Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Αρκαδίας (ΑΚΣΑ): Ημερίδα για τη νέα ΚΑΠ την Πέμπτη 12 Μαρτίου στην Τρίπολη Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 1:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: