ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Ημεριδα για την κακοποιηση των ζωων τη Δευτερα 30 Μαρτιου στη Θεσσαλονικη«Η κακοποίηση των ζώων και η αντιμετώπιση του φαινομένου σε μία σύγχρονη κοινωνία» είναι το θέμα ημερίδας που διοργανώνει η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (Π.Φ.Π.Ο.), με την υποστήριξη του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη και τη συνεργασία των φιλοζωικών σωματείων «Η Αγάπη» και «Κύων και Γαλή».

Η ημερίδα διοργανώνεται τη Δευτέρα 30 Μαρτίου (11.00-14.30), στο αμφιθέατρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης (Μοναστηρίου 36).

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα γίνει ενημέρωση για την εφαρμογή του νόμου σε ό,τι αφορά στην κακοποίηση των ζώων -τις ποινικές και διοικητικές κυρώσεις και τα πρόστιμα που ισχύουν- και ειδικοί θα μιλήσουν για τη «νομική προστασία των ζώων στην Ελλάδα και τις αρμοδιότητες της αστυνομίας», τη «συμβολή της κτηνιατροδικαστικής σε περιπτώσεις κακοποίησης-βίαιης θανάτωσης των ζώων» και την «κακοποίηση των ζώων και την ψυχική υγεία του ανθρώπου-θύτη».
 
http://www.zougla.gr/perivallon/article/8esaloniki-imerida-gia-tin-kakopisi-ton-zon 
Ημεριδα για την κακοποιηση των ζωων τη Δευτερα 30 Μαρτιου στη Θεσσαλονικη Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 12:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: