ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Θαλασσοδάνεια της πρώην ΑΤΕ 4,9 δισ. ευρώ εντόπισε ο αρμόδιος υπουργός Επικρατείας, ΠαναγιώτηςΝικολούδης...


Ο αρμόδιος υπουργός Επικρατείας, Παναγιώτης Νικολούδης, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Αυγής», έχει εντοπίσει ισχυρά ευρήματα για δάνεια ύψους 4,9 δισ. ευρώ που είχαν χορηγηθεί από την ΑΤΕ παράνομα, δηλαδή χωρίς οι δανειολήπτες να πληρούν τις προϋποθέσεις για να τους δοθούν. Φέρεται, μάλιστα, πως στοιχειοθετείται το κακουργηματικό ποινικό αδίκημα της απιστίας σε βάρος της Αγροτικής Τράπεζας.

Με βάση δημοσιογραφικές πληροφορίες, τα θαλασσοδάνεια της ΑΤΕ ήταν ένας από τους τελευταίους ογκώδεις φακέλους που είχε ανοίξει ο κ. Νικολούδης ως πρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, πριν δεχθεί την πρόταση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να αναλάβει υπουργικό πόστο κατά της διαφθοράς στο νέο κυβερνητικό σχήμα.

Η «Αυγή» αναφέρει πως ο έλεγχος συνεχίζεται υπό την ευθύνη του σημερινού προέδρου της αρχής Παναγιώτη Παντελή και αφορά τη χρονική περίοδο 2001 – 2009.

http://www.koutipandoras.gr/article/136187/neo-glenti-thalassodaneia-tis-ate-49-dis-eyro-entopise-o-nikoloydis
Θαλασσοδάνεια της πρώην ΑΤΕ 4,9 δισ. ευρώ εντόπισε ο αρμόδιος υπουργός Επικρατείας, ΠαναγιώτηςΝικολούδης... Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:37 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: