ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Ο Δ. Γιαννακίδης νέος Διευθύνων Σύμβουλος στην ΕΒΖ


Ο Δημήτρης Γιαννακίδης, αναλαμβάνει το τιμόνι της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται να βγει από το τέλμα, όπου έχει περιπέσει.Την απόφαση αυτή πήραν οι υπουργοί Π. Λαφαζάνης και Β. Αποστόλου, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την παραγωγική αναζωογόνηση της χώρας, στηρίζουμε πλήρως την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης (ΕΒΖ) και τονίζουμε την ανάγκη να εφαρμοσθεί ένα σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης της βιομηχανίας, το οποίο ως έναν από τους κύριους στόχους του θα πρέπει να έχει τη στήριξη και ενδυνάμωση της τευτλοκαλλιέργειας και των τευτλοπαραγωγών στη χώρα μας. Στην κατεύθυνση αυτή προτείνουμε να αναλάβει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΒΖ ο Δημήτρης Γιαννακίδης, πετυχημένο, δοκιμασμένο και έμπειρο ανώτατο στέλεχος της βιομηχανίας.

Δηλώνουμε ότι για την εκκίνηση της φετινής τευτλοκαλλιέργειας στηρίζουμε ένα τιμολόγιο για τους τευτλοπαραγωγούς, το οποίο θα καθιστά βιώσιμη την καλλιέργειά τους και θα τους αποδίδει ένα αξιοπρεπές εισόδημα με βάση το περσινό τιμολόγιο». Ο Δημ. Γιαννακίδης ήταν επί πολλά χρόνια προϊστάμενος παραγωγής στη βιομηχανία, υπηρέτησε διευθυντής του εργοστασίου Σερρών και στη συνέχεια ως και σήμερα, διευθυντής του εργοστασίου στο Πλατύ Ημαθίας.

agrocosmos.gr
Ο Δ. Γιαννακίδης νέος Διευθύνων Σύμβουλος στην ΕΒΖ Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 3:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: