ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Νεκρός βρέθηκε ο σπουδαστής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων Βαγγέλης Γιακουμάκης


Στον αγνοούμενο σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη ανήκει όπως όλα δείχνουν η σορός νεαρού ατόμου, που βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη νωρίς σήμερα το πρωί σε βαλτώδη περιοχή της Ανατολής Ιωαννίνων, σε μικρή απόσταση από τη Γαλακτοκομική Σχολή, από όπου εξαφανίστηκε στις 6 Φεβρουαρίου.Τη σορό εντόπισε διερχόμενος λίγο πριν τις 8 το πρωί, σε ένα χαντάκι, κοντά στον Ιχθυογεννητικό Σταθμό της λίμνης των Ιωαννίνων, και ειδοποίησε την αστυνομία.

Επί τόπου βρέθηκαν αστυνομικοί που απέκλεισαν την περιοχή, και ο καθηγητής ιατροδικαστικής. Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, καθώς και ο θείος της οικογένειας, ο οποίος φέρεται πως αναγνώρισε πως πρόκειται για τον αγνοούμενο ανιψιό του. 

Η αναγνώριση έγινε με βάση τα ρούχα που φορούσε, καθώς λόγω της προχωρημένης σήψης είναι δύσκολο να γίνει αυτή τη στιγμή αναγνώριση χαρακτηριστικών προσώπου, όπως έλεγαν στο «Έθνος» αστυνομικές πηγές που βρίσκονται στο σημείο. Ο ιδιωτικός ερευνητής Φ.Βρόσγος, εκπροσωπώντας την οικογένεια, επιβεβαιώνει πως το πτώμα ανήκει στον Βαγγέλη.

Η νεκροψία – νεκροτομή, που δεν αποκλείεται να γίνει αργότερα σήμερα, αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου.

Γραφείο Έθνους Θεσσαλονίκης
ethnos.gr
Νεκρός βρέθηκε ο σπουδαστής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων Βαγγέλης Γιακουμάκης Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 10:44 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: