ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης συναντήθηκε με τον Αν.Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη ΑποστόλουΣτην Αθήνα στις 27 Μαρτίου, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων κ. Χρήστος Παγώνης συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Βουλευτή Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βαγγέλη Αποστόλου.

Η συνάντηση που έλαβε χώρα στο Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, είχε ευρεία θεματική, καθώς συζητήθηκαν τα σημαντικά και επίκαιρα προβλήματα που αφορούν στον Καλλικρατικό Δήμο Χαλκιδέων.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων ενημέρωσε τον Υπουργό για τις εξελίξεις που υπάρχουν σε κομβικά έργα που εκτελούνται ή πρόκειται να εκτελεστούν, στην περιοχή του Δήμου Χαλκιδέων, όπως είναι το νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας, η σύνδεσή του με το οδικό δίκτυο, καθώς και η κατασκευή δικτύων ύδρευσης , αποχέτευσης και ομβρίων στην περιοχή, η μετεγκατάσταση του Σωφρονιστικού Καταστήματος Χαλκίδας, οι παρεμβάσεις στη Δημοτική Αγορά και οι ενέργειες που θα ακολουθήσουν στο προσεχές διάστημα. 

Επιπλέον, ο κ. Παγώνης ζήτησε τη συνδρομή του Υπουργού, ώστε να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση για την εκπόνηση μελέτης αποκατάστασης και ανάπλασης του Ληλάντιου Πεδίου, αίτημα στο οποίο υπήρξε η καταρχήν αποδοχή από πλευράς του Υπουργού. 

Ένα ακόμα σημαντικό αίτημα το οποίο συζητήθηκε, ήταν η χρηματοδότηση σύνταξης μελέτης ενός ολοκληρωμένου δικτύου απορροής ομβρίων υδάτων στη Συνοικία Ζ΄ . Και αυτό το αίτημα ο κ. Αποστόλου το αντιμετώπισε θετικά, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του. 

Επίσης, τέθηκε εκ νέου το αίτημα παραχώρησης στον Δήμο Χαλκιδέων, τμήματος του οικοπέδου του ΚΕΓΕ στην Αρτάκη , προκειμένου να αξιοποιηθεί προς το κοινό όφελος.

http://www.eviazoom.gr/2015/03/pagonis-apostolou.html
Ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης συναντήθηκε με τον Αν.Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 9:15 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: