ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

FRESKON: Διεθνής Έκθεση Φρέσκων Φρούτων & Λαχανικών στις 24 & 25 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη


Ο Ελληνικός Εθνικός Φορέας Εκθέσεων HELEXPO και το περιοδικό ΦΡΟΥΤΟΝΕΑ διοργανώνουν τη «FRESKON - Διεθνής Έκθεση Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών», η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 23-25 Απριλίου 2015 στη Θεσσαλονίκη με την υποστήριξη του Συνδέσμου Συσκευαστών-Διακινητών Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών Ελλάδας.

Πρόκειται για μια νέα και καινοτόμο έκθεση που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης με τη φιλοδοξία να γίνει η μεγαλύτερη συνάντηση του τομέα των φρέσκων φρούτων και λαχανικών στο χώρο των Βαλκανίων και της ευρύτερης περιοχής, καθώς και να βοηθήσει τα ελληνικά προϊόντα να αποκτήσουν περισσότερη εξωστρέφεια στις αγορές.


Η έκθεση θα περιλαμβάνει πλήθος συμμετοχών και δύο σπουδαίες εκδηλώσεις που θα αναβαθμίσουν ποιοτικά την ενημέρωση και την επικοινωνία όλων όσοι ασχολούνται με τον κλάδο των φρέσκων προϊόντων.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1ο Διεθνές Συνέδριο Κερασιού

Την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της έκθεσης το «1ο Διεθνές Συνέδριο Κερασιού» που θα περιλαμβάνει:
· Συμμετοχή διεθνών ομιλητών που ασχολούνται συστηματικά με την καλλιέργεια κερασιού
· Προτάσεις για καινοτόμες μεθοδολογίες και δράσεις για τη βελτιστοποίηση της καλλιέργειας και της διανομής του κερασιού
· Προβλέψεις για τη νέα σεζόν στις κυριότερες παραγωγικές χώρες

FreshCon Market 2015

Το Σάββατο 25 Απριλίου, για πρώτη φορά, οι μεγαλύτερες αλυσίδες σούπερ-μάρκετ της Ελλάδας, της Ρουμανίας, της Σερβίας, της Βουλγαρίας, της Αλβανίας και της ΠΓΔΜ θα δώσουν το παρόν με δικό τους περίπτερο στην έκθεσηFRESKON και θα έχουν τη δυνατότητα για:

· B2B συναντήσεις με προμηθευτές φρέσκων προϊόντων

· Προώθηση των επιχειρήσεων σε ένα ευρύ κοινό χονδρεμπόρων και επαγγελματιών του κλάδου των φρέσκων φρούτων και λαχανικών των Βαλκανίων

Επισυναπτόμενο θα βρείτε ένα αρχείο με το πρόγραμμα του συνεδρίου, καθώς και τα αρχεία με όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες για την έκθεση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες:

www.freskon.helexpo.gr/freskon
www.froutonea.gr

Με εκτίμηση,

Περιοδικό ΦΡΟΥΤΟΝΕΑ


Kefallinias 6, 18345 Moschato

www.froutonea.gr
www.e-fruitdata.com
www.e-fruitstock.com
info@froutonea.gr
FRESKON: Διεθνής Έκθεση Φρέσκων Φρούτων & Λαχανικών στις 24 & 25 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 8:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: