ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Η μαριχουάνα καταπολεμά τον καρκίνο ; Τι αναφέρει επιστημονική μελέτη


Νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Αμερική έδειξε ότι η μαριχουάνα είναι ευεργετική για όσους ασθενείς πάσχουν από καρκίνο, όλα αυτά μετά την παρατήρηση ότι σκοτώνει τα μολυσμένα από το ιό κύτταρα. Παράλληλα, οι ίδιοι ερευνητές υποστηρίζουν ότι βοηθά στη συρρίκνωση μερικών εκ των πιο επικίνδυνων όγκων του εγκεφάλου.

Τα αποτελέσματα κυκλοφόρησαν, μετά πολλά χρόνια έρευνας, από το Εθνικό Ινστιτούτο Χρήσης Ναρκωτικών των αμερικάνικων αρχών. Σύμφωνα με την αναφορά: "Τα πειράματα που υπεβλήθησαν σε ζώα που είχαν μολυνθεί από την ανίατη ασθένεια έδειξαν πως η μαριχουάνα μπορεί να σκοτώσει τα μολυσμένα από τον ιό κύτταρα, αλλά και να συρρικνώσει το μέγεθος άλλων".

Παράλληλα, οι επιστήμονες τονίζουν πως η μαριχουάνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε θεραπεία, σε συνδυασμό με τις επίπονες για τους ασθενείς ακτινοβολίες".

Τέλος, αναφέρεται πως τα νέα ευρήματα θα πρέπει να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται από πολλές κυβερνήσεις, καθώς είναι ελάχιστες οι χώρες που έχει αποποινικοποιηθεί.

http://www.koutipandoras.gr/article/137872/i-marihoyana-katapolema-ton-karkino-ti-anaferei-epistimoniki-meleti
Η μαριχουάνα καταπολεμά τον καρκίνο ; Τι αναφέρει επιστημονική μελέτη Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 9:30 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: