ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

To πρόγραμμα επίσκεψης του Προέδρου του ΕΛΓΑ, στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονία 7 Θράκης καθώς & στην Π.Ε. Σερρών.


Ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ, πραγματοποιεί εβδομαδιαία περιοδεία από 2 - 5 Ιουνίου 2015 στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και στη Π.Ε. Σερρών, σε πληττόμενες περιοχές από τις φετινές πλημμύρες με σκοπό την παρακολούθηση της εξέλιξης της διαδικασίας των αποζημιώσεων σε σχέση με τις ζημιές στις καλλιέργειες. 

Κατά την περιοδεία του θα συναντηθεί με τα στελέχη και τους υπαλλήλους της υπηρεσίας θα πραγματοποιήσει συσκέψεις με τους αυτοδιοικητικούς φορείς Α΄ ΚΑΙ Β΄ βαθμού και θα συμμετέχει σε ενημερωτικές συναντήσεις με τους αγρότες. 

Ειδικότερα το πρόγραμμα της επίσκεψης είναι το εξής: 

Α. Τρίτη 2 Ιουνίου 2015 
Επίσκεψη στις πληγείσες περιοχές των Δήμων Αλεξ/πολης, Σουφλίου, Διδ/χου και Ορεστιάδας. 
Συνάντηση με τοπικούς φορείς στην Δ.Κ. Βύσσας στο συσκευαστήριο σπαραγγιών και σκόρδων. 
Συνάντηση με παραγωγούς και φορείς των αγροτών στην αίθουσα Δημοτικού Θεάτρου του δήμου Σουφλίου (στις 7.00 μ.μ.). 

Β. Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015 
Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη και στη συνέχεια με τους φορείς (Αντιπεριφερειάρχη, Δημάρχους κ.λ.π.) στην έδρα συσκέψεων της Π.Ε. Έβρου (11.00 π.μ.). 
Επίσκεψη σε περιοχές του Νομού Ροδόπης με καλλιέργειες κερασιών, (οικισμοί, Δύμης, Αγιάσματος και Θάμνων της Δ.Κ. Ασωμάτων του δήμου Ιάσμου) και του Νομού Ξάνθης με καλλιέργειες ακτινιδίων, (Δ.Κ. Γενισέας και Τ.Κ. Κουτσού του Δήμου Αβδήρων). 
Συνάντηση στην έδρα της Περιφέρειας με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας και συμμετοχή σε σύσκεψη με τοπικούς αυτοδιοικητικούς παράγοντες και φορείς των αγροτών (19:30 μ.μ.). 

Γ. Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015
Συνάντηση με το προσωπικό και του προϊσταμένους του Υπ/ματος ΕΛ.Γ.Α. Καβάλας. 
Επίσκεψη στα Τενάγη Φιλίππων για ενημέρωση επί των ζημιών στις καλλιέργειες της περιοχής. 
Επίσκεψη σε πλημμυρισμένες περιοχές του Στρυμμώνα. 
Σύσκεψη – συνάντηση με Διοικήσεις αγροτικών συλλόγων, Συνεταιρισμούς αγροτών, αγρότες στο Ν. Σκοπό Σερρών (17: 00 μ.μ.). 

Δ. Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015 
Σύσκεψη στην Περιφέρεια Σερρών με Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, Δημάρχων πλημμυρισμένων περιοχών και Διευθύνσεων Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής για αγροτικά θέματα στους πληγέντες δήμους (09:00 π.μ.).

minagric.gr
To πρόγραμμα επίσκεψης του Προέδρου του ΕΛΓΑ, στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονία 7 Θράκης καθώς & στην Π.Ε. Σερρών. Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 9:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: