ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Με απόφαση του Τμήματος Φυτοπροστατευτικών & Βιοκτόνων Προϊόντων δόθηκε άδεια 120 ημερών στο ζιζανιοκτόνο RUSH 25 WG για χρήση στη βιομηχανική τομάτα


Δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια η απόφαση του Τμήματος Φυτοπροστατευτικών και Βιοκτόνων Προϊόντων για «Χορήγηση κατά παρέκκλιση άδειας διάθεσης στην αγορά 120 ημερών στο φυτοπροστατευτικό προϊόν (ζιζανιοκτόνο) RUSH 25 WG (δ.ο. rimsulfuron) σύμφωνα με το άρθρο 53 του Κανονισμού 1107/2009, για την καταπολέμηση της οροβάγχης στην βιομηχανική τομάτα». Την απόφαση υπογράφει ο Αναπληρωτής Υπουργός ΠΑΠΕΝ κ. Βαγγέλης Αποστόλου.

Χορηγείται, λοιπόν, κατά παρέκκλιση άδεια διάθεσης στην αγορά 120 ημερών στο φυτοπροστατευτικό προϊόν (ζιζανιοκτόνο) RUSH 25 WG (δραστική ουσία: rimsulfuron) με αριθμό έγκρισης 7437 για χρήση από την ΑΒΕΚ Δ. ΝΟΜΙΚΟΣ, τον ΑΣΟΠ ΞΥΝΙΑΔΟΣ και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό ΘΕΣ.ΤΟ. Το διάστημα ισχύος της κατά παρέκκλιση άδειας είναι από 25 Ιουνίου έως 25 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τις οδηγίες στην απόφαση, το RUSH 25 WG της DuPont Ελλάς, που καταπολεμά την οροβάγχη, θα πρέπει να παρέχεται στις καλλιέργειες μέσω του δικτύου στάδγην άρδευσης. Για σπαρμένες και μεταφυτευμένες καλλιέργειες, η πρώτη εφαρμογή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί με το άνοιγμα των πρώτων ανθέων.

froutonea.gr

Με απόφαση του Τμήματος Φυτοπροστατευτικών & Βιοκτόνων Προϊόντων δόθηκε άδεια 120 ημερών στο ζιζανιοκτόνο RUSH 25 WG για χρήση στη βιομηχανική τομάτα Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:45 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: